Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet nie umie mnie dotykać

Polecane posty

Gość gość

(jesteśmy na etapie pieszczot). Jego dotyk jest słaby, a jeśli nawet mocniejszy, to taki... nieumiejętny, jeśli zdarzy się, że dreszcz mnie przejdzie, to bardziej dlatego, że przypadkowo coś zrobił... Mówiłam mu już nieraz, że może mocniej mnie głaskać, masować, że mnie to przecież nie boli. Piersi miętoli mi tak, że też przyjemności większej nie czuję... Ja się staram, wyczaiłam miejsca, gdzie widać że mu głaskanie sprawia dużą przyjemność i czasem nawet mruczy bo mu przyjemnie, widzę, że on jest zadowolony. Szkoda, że ja nie...

Gość gość
no to mu pokaz osmiel go jak nie umiesz rozpalis mezczyzny to twoja wina. Zrobic dobrze mezczyznie to nie sztuka

Gość gość
JA nie umiem rozpalić faceta? On siedzi rozłożony, zadowolony z zamkniętymi oczami, a ja odwalam robotę. Jak się oboje intensywnie dotykamy to nadal to nie sprawia mi przyjemności, bo on tego NIE UMIE albo się nie stara, nie wiem już sama. Jakby ktoś Cię dotykał w taki sposób też byś miała problem. Nawet kark mi masuje tak nieumiejętnie że robi to czasem na linii włosów, przesuwam głowę specjalnie żeby normalnie mnie masował, ale nawet jak tam masuje, to nic przyjemności...tak to robi. Zero kreatywności w nim jest.

Gość gość
I ja mu nie "robię dobrze", do etapu pieszczenia krocza nie przeszłam :P

Gość gość
.a ty gdzie go piescisz?

Gość gość
Twoja wina jestes kloda i czekasz na trzesienie ziemi

Gość gość
Wszedzie gdzie się da, za uszami, kark, szyja (też całuję po niej i podgryzam), klatka i sutki, twarz, poznaję po oddechu po pomrukach albo oddechu że mu się podoba no i oczywiście pocałunki, namiętne też, na różne sposoby, a on sam mi tylko wpycha język bezmyślnie i to za szybko i głęboko to robi żeby też sprawiło przyjemność :/

Gość gość
Wątek jest o tym że to facet jest kłodą!

Gość gość
Pokaż mu jak ma cię masować abyś pusciła soki dołem

Gość gość
Ale przecież wystarczy odrobina wyobraźni i kreatywności, żeby dobrze kogoś dotykać. Tym bardziej, że go naprowadzam. Mam się na niego wydzierać? facet ogólnie jest inteligentny, nie spodziewałam się, że tak będzie...

Gość gość
Czasami i tak mi się zdarzy podniecić :P ale bardziej z powodu tego, że widzę, że on jest nakręcony, niż z tego, że on dotykiem mnie pobudza...

Gość gość
zostaw go, po co ci taki facet

Gość gość
bo faceci to egoiści oni chcą żeby im było dobrze

Gość gość
to chyba ty jesteś jakaś niewrażliwa :O inny facet jak cie dotykał to było lepiej?

Gość gość
Ale on NIE UMIE mnie dotykać, robi to tak słabo że prawie nic nie czuć (nikt by nie poczuł z tego przyjemności), a jak już mocniej jak mu każę, to nieumiejętnie. Kobiety, wam jakikolwiek dotyk przyjemność sprawia, choćby był lekko wyczuwalny (ale muśnięcie to też coś innego niż za słabe dotykanie) albo był bezmyślnym szorowaniem skóry? Albo pocałunki - wpychanie języka na siłę i to bardzo szybko - ja go podgryzam w wargę, muskam wargi, a język swoim językiem pieszczę mocno, ale powoli, dokładnie...

Gość gość
JA po prostu przyjemność czerpię z tego dotyku rzadko, tylko jak już mówiłam, PRZYPADKIEM mnie dotknie tak jak mi się podoba. Po szyi mnie gładził w taki fajny sposób, naprawdę było to przyjemne, mówię wtedy, mruczę - tak mi się podoba, ale on i tak się nie uczy. Lubię też jak mnie tam caluje, a robi to rzadko. Po piersiach mu się nie zdarzyło dobrze :P

Gość gość
Tak, miałam kiedyś faceta, który jak mnie dotykał, robił to umiejętniej ... Było z tego dużo przyjemności A tutaj to ja przestaję widzieć sens robienia tego, skoro tak mało czuję

Gość gość
polska to dalej dziki kraj, najlepiej zeby facet byl zadowolony a kobieta jak chce przyjemnosci to ja wszyscy jeszcze oskarzaja ze to JEJ wina ze jej facet nie dotyka dobrze...

Gość gość
wypieprzaj z tymi linkami!

Gość gość
po co się dotykać bez seksu? Co za debile :D

Gość gość
to forum to dno

Gość gość
bo niecficył na starej picy:-D musisz mu wyoslic co gdzie jak bidok niewie :-P

Gość gość
Wyjaśniam mu cały czas i nie działa :/

Gość gość
obciągnij mu z połykiem i będziecie kwita

Gość gość
Autorko bo sa faceci co tylko biora nie dajac nic w zamian. Zawsze na leniwca. A potem jeszcze debilne oskarzenia ze zimna kobieta. Hahaha. Prawda jest taka ze mezszczyzni dojda w kazdych warunkach. Kobiety wowczas jak maja odpowiedniego oartnera. Pogon dziada.

Gość gość
faceci to egoisci