Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość77

Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość77

Jestem nastolatką mam 13 lat rocznikowo 14 okres spóźnia mi się 3 miesiące co mam robić nie współżyłam z niki jeszcze ???

Gość gość
W tym wieku nieregularne miesiaczki sa dosc czestym zjawiskiem. Zmiany hormonalne maja tutaj duzy wplyw. Ponadto jesli np sie odchudzasz, stosujesz jakas frastyczna diete lub sie stresujesz to bądź pewna, ze bedziesz miec problemy z miesiaczkowaniem. Bylas juz na pierwszej wizycie u ginekologa? Jesli nie, to pora najwyzsza zebys sie do niego wybrala. Mama powinna Cie zabrac na badanie ginekologiczne od razu po rozpoczeciu miesiaczkowania.

Gość gość
Mirek Fajfus A Ty co robisz na kobiecym forum? Jesli nie masz nic mądrego do napisania to morda w kubeł! Taki z ciebie cwaniaczek, a jeszcze nie tak dawno zaliles sie jakie to masz i miales popaprane zycie, oczekujac pomocy i wspolczucia. Jakim w ogole prawem obrazasz Autorke postu? Nikt cie jeszcze nie trzasnal porzadnie w morde?

Gość gość
Kwidzyn – miasto w województwie pomorskim, w powiecie kwidzyńskim, położone nad rzeką Liwą, prawym dopływem Nogatu, 5 km od Wisły, siedziba władz powiatu. Według danych z 30 czerwca 2014 r. miasto miało 38 849 mieszkańców. Wikipedia Pogoda: 0 °C, wiatr zach., 11 km/h, wilgotność 88% Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 170 zł. Wyświetl hotele Województwo: Województwo pomorskie Liczba ludności: 37 814 (2006) Ciekawe miejsca: Zamek w Kwidzynie, Zamek kapituły pomezańskiej, Rezerwat przyrody Kwidzyńskie Ostnice

Gość gość77
dziękuję za odpowiedzi