Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie wymagania maja wolni mezczyzni wobec kobiet ?

Polecane posty

Gość gość
Dlaczego kobiety myślą, że mogą jak kameleon dopasować się do czyiś oczekiwań? Związek moim zdaniem to nie jest dopasowywanie się pod kogoś lecz akceptacja tego jakim się jest. Wniosek - trzeba trafić na odpowiednia osobę.

Gość gość
ja jestem szczupła, mam dziewczęce bardziej niż kobiece cialo, więc pozostało mi być starą panną gdyż nie spełniam wymagań ;)

Gość gość
Strach napisać o wymaganiach, bo zaraz jakieś frustratki będą krytykować, lecząc swoje kompleksy. Ale kobieta atrakcyjna to na pewno taka, która ma urodę, zgrabną sylwetkę, fajny, duży biust, co tu pisać inaczej i kłamać, że nie. Do tego na pewno liczy się mądrość, także ta życiowa. Zaradność a nie lenistwo. Empatia. No i w seksie też ważne jest, żeby nie leżała tylko jak kłoda, to jest faktycznie ważne, jak już napisał ktoś.

Gość gość
Bo potrafią się dopasować, czemu więc nie?

Gość gość
Nikt tutaj szczerze nie odpowie, bo na takie pytania odpowiedzieć się nie da, nad uczuciem nie zapanujesz... poznajesz daną osobę i samo się dzieje. Tu co najwyżej przeczytasz o fantazjach, marzeniach, o czyichś ideałach wymyślonych w głowie, które to i tak nigdy się nie spełnią, bo ideały nie istnieją.

Gość gość
Przerażające jest to że w takich tematach ludzie zamiast zdać się na los i uczucia, pokazują że w dzisiejszych czasach nie ma to dla nich kompletnie żadnego znaczenia. Dziś partner/partnerka musi spełniać WARUNKI, wybór partnera niczym się nie różni od wyboru samochodu, telefonu, komputera, lodówki, itd...

Gość gość
gdyby tak nie bylo to ludzie nie spedzaliby lat na portalach randkowych, tam siebie nawzajem selekcjonuja, szukaja idealow latami zamiast poznawac ludzi i spotywac sie, wola czekac na swoj ideal spelniajacy postawione WARUNKI

Gość gość
Ale czego wy się chcecie dowiedzieć z takich tematów?:D wymagania mężczyzn wobec kobiet? Przecież to oczywiste, proszę bardzo: - ładna (szczegóły: rzecz gustu) - inteligentna (szczególy: rzecz gustu) Do tego w pewnym wieku dochodzi jeszcze kwestia posiadania dzieci.. wielu odrzuci dzieciate bez względu na inne cechy.

Gość gość
a zawod, wyksztalcenie, zarobki maja dla was znaczenie ?

Gość gość
gość dziś jak mi się podoba i wg mnie jest inteligentna to nie obchodzi mnie jaki ma zawód i wykształcenie, nie obchodzi mnie też ile zarabia tzn chciałbym żeby coś robiła a nie siedziała w domu ale jest mi obojętne czy zarobi np tysiąc czy pięć

Gość gość
gość dziś - czyli madra? elokwentna, bystra, wszystkowiedzaca?

Gość gość
Mógłby ktoś zrobić internetową porównywarkę partnerów, coś podobnego do ceneo. Bo tak dziś właśnie wygląda poszukiwanie "miłości" :P

Gość gość
I żeby można było poznać tam dokładną specyfikację potencjalnego partnera i żeby były opinie eks partnerów na jego/jej temat :P

Gość gość
Wymagam małych cycków, wielkiej D.U.P.Y i wstrętu do sexu... ja jestem dojrzały i odpowiedzialny, pasuję Ci? :-D

Gość gość
Dojrzaly i odpowiedzialny napisalby cechy charakteru i sposob zachowania a nie cechy wygladu bo wiadomo ze z wygladu to kazdemu co innego sie podoba :-). Ty moglbys byc z idiotka, pusta umyslowo byleby miala duze cycki i d**e i chcialaby uprawiac seks? Taka bys wzial za zone? Do tego bylaby chamska i wulgarna ale bys mial zone...

Gość gość
intercyza wysokość zarobków i wielkość cycków = miłość

Gość gość
Dziś partner/partnerka musi spełniać WARUNKI X Żadne tam warunki, po prostu każdy ma jakieś preferencje, listę cech, które podobają się u płci przeciwnej. Co w tym dziwnego? Po co być na siłę np. z jakąś "deską", skoro nie będzie dla danego faceta w ogóle pociągająca?

Gość gość
Dla was wazne jest tylko zeby byla pociagajaca? Ale jestescie pusci hehehe. Znam mase zwiazkow wartosciowych facetow z brzydkimi kobietami bo oni patrza na charakter.

Gość gość
Ty jesteś pusta, wyciągając wnioski z d**y. To był tylko przykład. I żaden facet nie patrzy tylko na charakter, bo faceci to wzrokowcy. Jeżeli ktoś jest z brzydką dziewczyną, to jest desperatem i wie, że z nikim innym nie ma szans się związać.

Gość gość
Kobieta musi być pociągająca. Bo inaczej zadawanie się z nią to mordęga.

Gość gość
Nudzi mi się więc odpisze. Najpierw kilka słów o mnie. Mam 39 lat więc dojrzalszy nie bede;). Jestem rozwodnikiem ale poprzednie małżeństwo mi nie "ciazy". Alimenty są znosne a była zona razem z dzieckiem mieszka w Anglii. Kobiety jakie spotykam próbują mi "zaimponowac" rzeczami które kompletnie mnie nie interesują. Zazwyczaj mówią o pracy, stanowisku i jakie to są mądre i inteligentne. Co ciekawe mówią tak zarówno mądre jak i głupie, dyrektorki jak i kierowniczki przysłowiowej Zabki. A więc twoje osiągnięcia zawodowe mnie nie interesują. Bardziej interesuje mnie na jakie życie możesz sobie pozwolić, i nie chodzi mi o kasę ale o sposób życia. Najlepiej dogaduje się z osobami które prowadzą małe firmy, takie które , mimo iż nie zarabiają zbyt dużo, są wolne. Mogą wziąść urlop czy wolne kiedy chcą. Np takie fryzjerki itp poprostu odwołują klientki i mają czas. Kolejna rzecz to tzw kobiecość. Wcale nie chodzi o wymiary ale o seksapil, spódniczki szpilki itp. Dziwią mnie kobiety ktore uważana ze jak mężczyzna dąży do seksu to jest "niedojrzaly". To głupie i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Przypomniała mi się ta kobieta z rolnik szuka zony. Była tam taka która wybrał najstarszy z rolników. Ona w sumie nie była zgrabna czy jakas piękna ale była z***biscie kobieca. I oto chodzi. Trzecia rzecz to dom. Lubię typ "nowoczesnych pań domow", takie które mają zadbany, ładnie urządzony dom. To wiele mówi o kobiecie.

Gość gość
To kolejny dowód ze miłosc to zwykła chemia potrzebna do seksu żadnej miłosci nie ma i tyle wszystko opiera sie na atrakcyjności.

Gość gość
Tylko że każdy ma inny gust i każdemu sie inny typ kobiety podoba :D taka prawda więc nie ma co mówić o wyglądzie. Z tego wychodzi że 99% facetów ożeni się z głupią plastikową lala która ma cycki i dupsko fajne . Tak?

Gość gość
gość dziś Masz 39 lat i szukasz kobiety nie na poważnie. Jesteś po rozwodzie. Raczej żony już nie szukasz tylko partnerke na jakis układ lub takie jednorazowe spotkania. Tacy faceci mnie nie interesuja. Powiedz lepiej co cię zauroczyło w żonie ze wziałes z nia slub?

Gość gość
Nawet jesli sie z taka nie ozenią to i tak beda sie rozgladac na boki za takimi

Gość gość
12:43 trochę przesadzilas ale generalnie tak. Zaiwestowanie w swój wygląd na pewno bardzien zwiększy twoje szanse niż inwestowanie w mózg czy kulturę.

Gość gość
No to tam rozglądać się mogą. :)

Gość gość
Nie szukam żony w sensie zakładania nowej rodziny, ślub czy dzieci. Ale szukam kogoś z kim mógłbym być razem długo. Co mnie w żonie zauroczylo, generalnie to o czym pisze. Zawsze mówiła że marzy o domu, dziecku, była i jest bardzo kobieca. Pracowała ale o karierze nigdy nie myślała. No i wszystko się zmieniło po dziecku. Zakochała się w dziecku. Przez pierwsze dwa- trzy lata to znosilem ale później stwierdziłem że tak będzie dopóki córka nie skończy 20 albo i 30 lat. Eć nikogo sobie nie znalazła wystarcza jej chyba miłość do córki.

Gość gość
I tak wiekszosc zeni sie z przecietnyumi kobietami albo nawet ponizej przeciętnymi jeszcze udawają że je ubustwiaja kiedys pisałam z taka nie za ciekawa z wtgladuy kobieta przy kosci itd i swierdzila ze jej maz tak ubostwia tak jasne.

Gość gość
Z tego wychodzi że 99% facetów ożeni się z głupią plastikową lala która ma cycki i dupsko fajne . Tak? x Z taką, która ma fajne cycki i tyłek i nogi to jak najbardziej. A dlaczego od razu taka ma być plastikową lalą? Przecież chyba wszyscy facec***isali też, że liczy się też inteligencja.