Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość obecny

resortowe wnuki , czyli powinna powstać książka lub scenariusz

Polecane posty

Gość obecny

albo film na temat resortowych dzieci i wnuków , jak widzę to resortowe wnuki uczą się od dziadków resortowych , gdy dziadek siada przy kominku i zaczyna opowiadać wnukowi , dziadek fajkę zapalił , westchnął , pierdnął , opowiada: - tak było wnuczku byłem wtedy dowódcą grupy szturmowej oddziału ZOMO i otrzymaliśmy rozkaz wyjazdu a wtedy starszym sierżantem sztabowym w sierpniu 1980 roku i 180 wozów bojowych jechało na akcję na warszawską Starówkę , ponieważ 'bandyci' wyrywali kostkę brukową , więc należało tych bandytów uspokoić i zniszczyć , nakazałem aby cztery wozy opancerzone lały wodę na bandytów i co chwilę gazem pieprzowym ich atakować , do ataku poszło 600 funkcjonariuszy ZOMO z tarczami i pałkami , tłukli bandytów zdecydowanie pałkami i kopali po nerkach , taki był rozkaz wnuczku aby nawet mordować bandytów i wrogów narodu i rozkaz wykonałem i teraz zobacz wnuczku , mam dobrą emeryturę i siedzimy sobie przy kominku i jest fajnie i ciepło a za to , że ciężko było to chcą odebrać moją emeryturę , więc wnuczku jesteś młody nie pozwól aby jakiś tam Kaczyński odebrał moją emeryturę , błagam !

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować