Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martin2212

Seks z nauczycielką

Polecane posty

Gość Martin2212

Witam., mam 17lat chodzę do technikum ostatnio przydarzyła mi się sytuacja w ktorej Pani od przedmiotu zaeodowego 29l chodzi w miniowkach i ogólnie i jest bardzo ładna kazala mi zostać po lekcji ale od dłuższego czasu wiedziałem że inaczej na mnie patrzy.... Jestem przystojny jak mówią kolezanki brunet wzrost 176cm ładny sniada cera... Kazała mi zostać po lekcjach usiadła na ławce bo miałem sprawdzian do poprawy i widać było ze nie ma ubranych majtek...!!!! I widziałem jak jej leci kisiel a oba się tylko uśmiechała!!!! Co robić???!!!!!!!!

Gość gość
Powinnaś wstać i ją pocałować :)

Gość gość
O k***a ale masz fantazie. Kisiel widzialem.

Gość gość
Ja miałem podobną sytuację. Z tym że miałem prawie 20 lat i jak do tej pory nie miałem bliskiego kontaktu z kobietą ani z dziewczyną. Nie wiem czemu też Pani od Technologi zwracała uwagę właśnie na mnie był zwykłym facetem nie wyróżniającym się z tłumu A Nauczycielka piękną 38 letnią kobietą o figurze 18 20 latki. Pewnego dnia mieliśmy mały sprawdzian na lekcji na którym wypadłem nie najlepiej i aby poprawić go kazała mi przyjść po lekcjach do siebie do mieszkania. Ta poprawka to była taka przystawka do prawdziwej wizyty. Kiedy przyszedłem otworzyła mi drzwi w samym szlafroku i zaprosiła do środka. W łazience czekała na nas już gorąca kąpiel w wanie z zapalonymi świeczkami zapachowymi. Kochaliśmy się w różnych pozycjach. Ona prowadziła i dominowała. Był to mój pierwszy sex i zarazem chyba najlepszy jaki kiedykolwiek doznałem. Dziś już wiem dlaczego moja Nauczycielka zaprosiła mnie do siebie na ten romans który trwał prawie rok. Po prostu chodziliśmy do wspólnej sauny ze strefą nagości i widok mojej męskości sprawił że chciała mnie sprawdzić jak się sprawdzę w roli kochanka.

Gość gość
Bajkopisarze :D:D:D

Gość gość T
Ja jestem zdania że w życiu różne sytuacje się zdarzają. A takie starsze samotne czy porzucone panie dość często mają ochotę na młodego chłopaka Czy odwrotnie Starsi panowie na młodą dziewczynę.

Gość gość
Jasne. A 38letnie nauczycielki dość często zapraszają swoich uczniów do domu na gorącą kąpiel ze świeczkami zapachowymi :D:D:D

Gość gość
Wiem jedno dziś tylko sex się liczy.

Gość gość
Martin2212 Wiecie co sie stało? Zlapala mnie po lekcjach, kazala zostac. Podeszla do mnie bardzo blisko i wziela reke w dlon, powoli zaczela zsuwac po brzuchu w dol... Az dotknalem... Cos twardego! Okazalo sie, ze ma fiuta. W dodatku twardy jak kamien. Tak sie napalilem, ze prawie zerwalem z niej spodnie i zaczalem obciagac, az kilka razy o malu bym nie zwrocil... To byl piekny dzien :)