Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

smutne przegrane zycie

Polecane posty

Gość gość
gość dziś gość dziś A Ty dlaczego nie podasz imienia nazwiska i miejsca zamieszkania? Weź już takich głupich argumentów więcej nie używaj. xx Najwyraźniej masz jakiś duży problem sam ze sobą.

Gość gość
Na kafe nikt cie nie zaplodni ! Wychodz do ludzi i szukaj dobrego genomu ! :)

Gość gość
gość dziś J****y psycholog się znalazł. A kto tu k***a nie ma problemów ze sobą? Te forum jest pełne ludzi mojego pokroju. Każdy tu ma problemy. Ameryki nie odkryłeś.

Gość Stary Kawaler Wacek
Czy można być zwykłym śmieciem, który nigdy nie wychodzi z domu, brak kolegów, koleżanek, dziewczyny ,co ja mam czekać do 70 , jak znajdę kobietę, albo wcale ? .

Gość gość
gość dziś No to musisz sobie poradzić. Obrażanie ludzi w necie jest mega słabe.

Gość gość
gość dziś Mega słabe... co za mocny tekst. Poruszył mnie do głębi.. hahahaha... Sieć jest pełna hejtu. Zwłaszcza tu na tym forum pod adresem mężczyzn ze strony kobiet. Jestem jego ofiarą i zarazem konsekwencją waszych poczynań. :D

Gość gość
15:46 Waszych, czyli konkretnie kogo?

Gość gość
Konfederacji masonow ktorzy knuja przeciwko jemu

Gość gość
k***a babci Matyldy :P taka jesteś bystra to się domyśl :D wszak za głupka ja tu robię :)

Gość gość
16:14 A to już twój problem.

Gość gość
a tak to skąd jesteś? :P:D

Gość gość
gość dziś Skoro tak dyskutujesz to i ja nie mam zamiaru tłumaczyć Tobie banalność Twoich problemów i związanych z nimi pytań które tu bezmyślnie zadajesz.

Gość gość
A ja bym chciał jeszcze poznać kobietę taką jak autorka. Na dzieciach mi nie zależy ale niechciałbym reszty życia spędzić samotnie i gdyby taka kobieta mnie pokochała to byłoby dla mnie samo szczęście :-) . Pozdrawiam autorke.

Gość gość
z kontowni :D

Gość gość
pewnie,ze dzieci to nie cale zycie,ale jak patrzze po znajomych to prawie cale ich zycie. duzo o nich rozmawiaja, starsze koleżanki z pracy już rozmawiają o ślubach swoich dzeci, o wnukach. i tak naprrawde cale zycie kreci sie wokol rodziny . nie umiem sie odnalezc w takim towarzystwie. bo ja tego nie doswiadczylam i nie doswiadcze.

Gość gość
18:34 Pociesze cie ze mam tak samo. Staram się nie zwracać uwagi na te rodziny, dzieci, Z tym, że dzieci nie będzie już się pomału godze, ale miło by było kogoś spotkać i przejść przez zycie razem. W sumie to ważniejsze niż dzieci. Bo dzieci i tak kiedyś odejdą a partner zostanie. Wiec ważne aby się dobrze dobrać.

Gość gość
gość dziś A ja bym chciał jeszcze poznać kobietę taką jak autorka. Na dzieciach mi nie zależy ale niechciałbym reszty życia spędzić samotnie i gdyby taka kobieta mnie pokochała to byłoby dla mnie samo szczęście usmiech.gif . Pozdrawiam autorke. X No to jaki problem? , możecie się spiknąć :-)

Gość gość
tez sie powoli(chociaz bywaja ciezkie chwile) godze z tym,ze dzieci juz miec nie bede. Ktos wspomnial o poznaniu rozwodnika z dziecmi-taki uklad mi nie odpowiada, bo dzieci zazywczaj sa przy matce, dla mnie to zawsze beda obce dzieci, a facet bedzie mial tylko zobowiazania finansowe(sporo bylo tu na forum tematow zakladanych przez kobiety zyjace w takich zwiazkach) a na kawalera w tym wieku nie mam co liczyc, bo 40latkowie jeszcze rozgladaja sie za mlodszymi takimi do 35 bo chca miec dziecko.

Gość gość
A ja jestem kawalerem i co Ty na to?. Tak mi się dziwnie powiodło że zostałem starym kawalerem i wcale mnie to nie cieszy.

Gość gość
napisz cos wiecej czego oczekujesz od kobety ile masz lat jak widzisz swoj związek

Gość gość
gość dziś Niczego specjalnego nie oczekuję. Jeśli ludzie w jakimś stopniu się dobiorą to radość i szczęście daje im to że mają siebie że mogą spędzać razem czas że to właśnie oni są dla siebie tym czego potrzebują by być szczęśliwym. Mi się niestety nie udało nikogo takiego poznać. 39 lat.

Gość gość
skąd jestes?

Gość gość
Północ a Ty? .

Gość gość
Wlkp

Gość gość
Poznań? , wcale nie tak daleko :-) . Jesteś autorką? .

Gość gość
tak jestem autorka. nie jestem z Poznania .

Gość gość
Z jakiego miasta to nie jest takie istotne :-) . A Ty jakie masz oczekiwania od drugiej strony ?. Zajrzysz tutaj jutro ?.

Gość gość
Rozumiem autorko że koniec naszej rozmowy , szkoda :-)

Gość gość
Witam:-) w tygodniu zaglądam tu często, bo nie mam czasu. Szukam normalnego, uczciwego faceta z zasadami. zależy mi na stworzeniu stałego związku, a nie tylko na jakiejś luźnej przelotnej znajomości.

Gość gość
A już myślałem że uciekłaś :-) . No widzisz ja bym chciał poznać kogoś na całe życie, na dobre i złe. Nie sądze bym był nie uczciwy :-)