Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

smutne przegrane zycie

Polecane posty

Gość gość
Zapytam jeszcze jak to się stało że na dzień dzisiejszy jesteś sama. Jakieś nieudane związki czy tak po prostu wyszło?. Oczywiście możesz odp. Ogólnikowo bo jesteśmy na publicznym forum. Pozdrawiam.

Gość gość
Tak wyszlo, moje zwiazki byly przelotne.

Gość gość
to ja autorka- tak po prostu wyszlo. a Ty dlaczego jestes sam?

Gość gość
bO MNIE NIKT NIE CHCE I JESTEM CALE ZYCIE SAM

Gość gość
gość dziś wyżej to oczywiście podszyw. Chyba nie dadzą nam normalnie popisać. Moja historia jest dość długa. Kiedyś byłem w związku ale to było dość dawno, nie wyszło. Od tamtej pory jestem po prostu sam bo nikogo nie spotkałem na swojej drodze a przygody mnie nie interesują to nie dla mnie.

Gość gość
Wkurza mnie, że gdybyście żyły w innym kraju, to w życiu nie miałybyście nawet czasu na takie biadolenie, tylko żyłybyście pełnią życia. Niestety w Polsce stereotypy o starych pannach są tak mocno utarte, że wy same nie dajecie sobie już szansy.

Gość gość
<> Przyznaj się, że w młodości przeciętniaków olewałaś i wypatrywałaś księcia na białym koniu.

Gość gość
nikogo nie olewałam. ale jak kazdy swoje wymagania mam(i nie sa to jakies mega wymagania). czy ty zwiazalabys sie z kims kto ci nie odpowiada,nic do niego nie czujesz, albo nawet cie odpycha?

Gość gość
A jakie to wymagania? . Mów jak na spowiedzi.

Gość gość
Czego się czepiacie autorki? . Nic innego nie potraficie? .

Gość gość
Czemu facetów tak to boli, że kobiety mają wymagania? A mamy! Żeby po ślubie nie fikał na prawo i lewo, żeby po 10 latach nadal było pożądanie, żeby chciało patrzeć na drugą połówkę nawet jak będzie już pomarszczona. Ile jest małżeństw "z braku laku'? I co? rozwód po kilku latach jest lepszy, bo już para nie może ze sobą wytrzymać?

Gość gość
Autorko gdzie się podziewasz .

Gość gość
tu jestem:-)

Gość gość
Nie odp. Na mój wpis z 2017.01.16 a ja tu biedny czekam co wieczór :-)

Gość gość
to fajnie,ze nie szukasz przygód. Jeszcze tylko jutro do pracy i weekend:-)

Gość gość
gość dziś Chciała byś jeszcze kogoś poznać czy staje Ci się to obojętne? . Ja czasem myślę o portalu ale doszedłem do wniosku że to nie moja bajka :-) mimo że nigdy nie spróbowałem.

Gość gość
Dodam jeszcze że niestety nie mam okazji poznać żadnej samotnej kobiety w podobnym wieku do siebie, jak okiem sięgnąć wszyscy zajęci :-( albo z dziećmi a ja jednak nie wiem czy bym podołał gdyby kobieta miała dzieci z poprzedniego związku, zawsze w tle byłby były mąż.

Gość gość
Witam:-) nareszcie upragniony weekend:-) Jestem na portalu randkowym, dawniej bylam na kilku ale kobieta 40+ dla wolnych facetow nie istnieje. Tez nie umialabym sie związac z rozwodnikiem, bo jesli bylyby dzieci to zawsze w tle jest eks zona, alimenty na dzieci, spotkania weekendowe itp.itd. Czyli taka niesymetryczna relacja. Poza tym jestem osoba wierząca i zalezaloby mi na slubie koscielnym.

Gość gość
No a jakiego faceta szukasz to znaczy jaki by Cię interesował z wyglądu i charakteru? . Ciekawe czy bym się nadawał?! :-)

Gość gość
:-) kasia

Gość gość
Hmm ??????

Gość gość
raczej spokojny,ale nie takie cieple kluchy, które nie potrafią podjąć żadnej decyzji i tylko mówią"a nie wiem", "rób jak chcesz", opanowany(nie choleryk), odpowiedzialny, wierny. jeśli chodzi o wygląd to nie mam jakiegos idealu. moze mi sie spodobac zarowno blondyn jak i brunet. po prostu musi mieć to cos. ale wazne zeby byl zadbany , czysty, zęby bez prochnicy(niestety z tym wsrod panow ok.40 jest duzy problem), i raczej nie nizszy ode mnie(mam 171 cm wzrostu).

Gość gość
Mam 4 do naprawy więc odpadam niestety.

Gość gość
jesli masz do naprawy i masz zamiar je wyleczyc to nie odpadasz. najgorzej jak facet ma prochnice i nic z tym nie robi, bo tak mu jest wygodnie.

Gość gość
No i mi przypomniałaś :-) idę w lutym na nfz , będzie borowanko bez znieczulenia :-) a poza tym jestem wyższy od Ciebie :-), to zawsze jakiś plus :-)

Gość gość
to już coś.jeśli jeszcze nie masz kłaków w nosie i na tyłku,a twój penis jest ciut dłuższy niż 15cm. to możesz wydawać się mi całkiem interesujący.

Gość gość
znowu jakies podszywy.tutaj nie da się normalnie porozmawiac....

Gość gość
Cześć autorko. Tutaj raczej nie uda nam się spokojnie popisać, takie są realia kafeterii :-) . A wracając do uzębienia to pisałem o czwórce, nie o 4 zębach :-) . Pozdrawiam Cię i życze Ci wszystkiego dobrego oby dalsze życie dostarczało Ci tylko powodów do uśmiechu.

Gość gość
Dziekuje no ale co z tym penisem?