Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Osobowość schizoidalna

Polecane posty

Gość gość
No to pogadaj z nim o tym i powiedz mu to samo, moze poczuje sie wyróżniony ;) i skoro kocha to zaakceptuje.. a skoro ty wyjatkowo akceptujesz, tzn, ze tez kochasz tym bardziej, ze twierdzisz, ze mocniej nie potrafisz kochac, tylko tak. Choć zastanawiam się czy ty czasem nie pragniesz mocniejszej miłości... dlatego rozkminiasz ta sytuacje i rozmieniasz na drobne ;)

Gość gość
Jeszcze inna kwestia. Jak mi umarł jakiś czas temu ulubiony wujek, nie czułam prawie nic. Owszem, było trochę smutku, bo umarł straszną śmiercią. Ale szybko mi przeszło i nie czułam nic. Winiłam nawet siebie za ten brak odczuć... Czułam wyrzuty.

Gość gość
boisz się czuć

Gość gość
to idź do psychiatry

Gość gość
skoro sie zdiagnozowalas to po co sie pytasz?

Gość gość
16.11 no i cóż.. moja siostra nie uroniła zły na pogrzebie dziadka.. a wcale nie ma problemow emocjonalnych, nikt nikogo nie zmusza do płakania, płaczesz jeśli czujesz taka potrzebę.. a to, że nie czujesz to nie znaczy, ze jesteś złym człowiekiem.. po prostu nie bedzie ci go brakowało, bo nie utrzymujesz więzi, a uważasz że skoro na ziemi żyje 8mld dusz, to zawsze ktoś sie znajdzie "do towarzystwa", taka juz jesteś, a do chłopaka przywiązałas się wyjątkowo. Założę się, że po jego śmierci jakaś łza pociekła by po twoim policzku.. to jest ta różnica. Nie jesteś nienormalna, żyjesz tylko dosc niekonwencjonalnie. Sama na sile nie placze na pogrzebach, nawet jesli to byla osoba z rodziny, ktora lubiłam, przeciez płaczem nie przywroce jej do życia, nie na kazdym pogrzebie sie placze.. coz w tym wyobcowanego? Trzeba czuć autentyczną stratę.. jak po śmierci kochanych rodziców.

Gość gość
Ale widzisz, jakoś się do niego przywiązałam, a mimo to nie umiem się związać na stałe. Tak mnie przeraża utrata niezależności, odrębności. Na tyle, że byłabym w stanie kolejny raz odwrócić się i odejść.

Gość gość
Z tymi śmierciami może i masz rację.

Gość gość
u psychiatry jest podpis psychiatrycznej i opipramol tzn. seronil i pramolan, to jest ten medical research, brać to trzeba chyba koło 2 lat, wtedy się cieszą koncerny i ich gadające głowy

Gość gość
Nie pójdę już do psychiatry bo nie tędy droga

Gość gość
Autorko, nie daj sie naciagnac na leczenie psychiatryczne.. ty masz problemy natury etycznej, potrzebujesz przyjaciela ;) z ktorym mogłabyś to przedyskutowac, tyle.

Gość gość
Zreszta i tak nie zalapiesz sie na takie leczenie.. jezeli masz tylko taki problem, oczywiście ;)

Gość gość
Wiadomo, tylko ostrych borderów albo CHADowców leczą psychiatrycznie.

Gość gość
Plus ja mam kumpla, z którym mogę przedyskutować wszystko. Ale i tak nikt nie rozwiąże moich problemów

Gość gość
Różnego rodzaju schizy występują obecnie u 99% młodych kobiet. To całkowicie normalne i naturalne.

Gość gość
Ludze czytaja tytul i maja bledne rozumowanie

Gość gość
medical research: pramolan i seronil (refundowany)i to trzeba wykupywać koło 2 lat i koncerny i ich gadające głowy się cieszą