Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćśćć

jak przestać się masturbować

Polecane posty

Gość gośćśćć

nie robię tego często ale bardzo mi to przeszkadza i czuję się po tym okropnie. Od wielu lat próbuję z tym skończyć ale nie potrafię :( Najdłużej wytrzymałam 8 miesięcy i znowu do tego wróciłam. Jak z tym skończyć ostatecznie??

Gość gość
Idź do spowiedzi córko .

Gość gość
Znaleźć faceta, który będzie Ci to robił. Skoro jesteś taka pobudzona i masz wysokie libido to jest szansa, że będziesz miała udane życie seksualne. Bylebyś tylko nie trafiła na jakiegoś ozięblaka, ale takich jest mniejszość. O wiele łatwiej facetowi trafić na oziębłą kobietę :)

Gość gośćśćć
faceta, łatwo powiedzieć, mnie nikt nie chce :( A do spowiedzi chodzę ale to nie pomaga.

Gość gość
Tam zaraz nikt cie nie chce. Pytalas wszystkich ? To co to za gadka ? :) A moze ty nie chcesz tych, co cie chca ? A to juz roznica...

Gość gośćśćć
nie trafiłam na takiego co by mnie chciał. Nawet w zyciu nikt mi randki nie proponował, a nie jestem jakaś szpetna czy coś, w zasadzie nie wiem dlaczego tak jest, chyba jestem zbyt nieśmiała żeby ktoś dał mi szansę

Gość gość
To popracuj nad tą nieśmiałością. Zapisz się na zajęcia, gdzie siłą rzeczy będziesz musiała się ośmielać: warsztaty muzyczne, kółko teatralne. Pokaż siebie, a i adorator się znajdzie :)

Gość masturbujący

autorko - jak sytuacja wygląda obecnie? Nadal to robisz?? Mam podobnie jak Ty... Może chciałabyś porozmawiać o tym prywatnie? daab1983@wp.pl