Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzieci nie bedzie

Polecane posty

Gość gość

Tylko szczerze panowie, moglibyście być z kobietą, która prawdopodobnie ale nie na 100%będzie miala problemy z zajściem w ciążę i donoszeniem jej? Czy to jest powód dla którego nigdy nie zwiazalibyscie się z taką kobieta? Pytanie kieruje do pełnoletnich i dojrzałych osób,

Gość gość
Ja chciałbym mieć dzieci, więc dla mnie to byłby duży problem. Ale jest dużo facetów którym to by nie przeszkadzało.

Gość gość
Mnie by to nie przeszkodzało.

Gość gość
Zawsze można wynająć surogatkę jeżeli facet ma kasę. Ja bym tak zrobił gdybym się zakochał w kobiecie która nie może mieć dzieci.

Gość gość
adopcja ale na takie dziecko czeka sie latami a moze facet po przejsciach z dzieckiem

Gość gość
Facet z dzieckiem to ma dziecko z inną kobieta. I to ta kobieta zawsze będzie matka, anie nowa żona. Poza tym takie dziecko wcale nie będzie szczęśliwe z nowej mamusi. Uwagi nie zwrócisz, bo ci odpyskuje nie jesteś moją matka więc nie rozkazu mi i nie musze cie słuchać. Moim zdaniem samotme kobiety z dziećmi powinne się wiązać z samotnymi ojcmi.wtedy taki związek może wypalić. Surogatki?W Polce?

Gość gość
nie czeka sie na adopcje latami, u mnie w rodzinie czekali ok 2-3 lata. nie uwazam by to bylo dlugo. dostali dziecie 1-2miesieczne

Gość gość
Nie zachwyca mnie ani kobieta w ciąży ani dzieci więc jak najbardziej by się nadawała.

Gość gość
Dziecko po alkoholikach albo z jakichś nizin społecznych. Swietna perspektywa