Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

kto z was przyzwyczaił się do samotności i już nie chce nikogo?

Polecane posty

Trudno się mówi czasami trzeba się pogodzić z losem ja już się godzę Zresztą mając zerowe doświadczenie z kobietami w wieku 33 lat i związać się z kimś w tym wieku bez doświadczenia to głupota

Gość prawictwo pospolite 114
w dzisiejszych czasach latwiej być samotnym we dwoje niż w pojedynkę .. JA nie narzekam . Jestem sam , ale nie czuje sie samotny

Gość prawictwo pospolite 114
wolałbym nie mieć nigdy dziewczyny niż byc odciętym od internetu Moją miloscią jest internet

Gość gość
ja lubię samotność i święty spokój,ale ja znalazłaby się odpowiednia dla mnie to chciałbym to zmienić

Gość gość
dlaczego tak dlugo nie znalazles?

Gość gość
mam blisko 32 lata, jestem sama od wielu lat. Polubiłam ten stan mimo, ze przychodzić moment, że jest mi bardzo przykro...

Gość gość
u mnie niby wszystko na miejscu, ale mam wrażeniem, że mężczyzni się mnie boją. jestem wykształcona,nie brzydka, wiem czego oczekujemy od partnerami itd... ale brak szczęścia do druku połowek to największy problem

Gość gość
żeby wejść bezpiecznie w społeczne relację trzeba najpierw odrobić zaległości w swoim światopoglądzie . Trzeba wiedzieć kim jest drugi człowiek i co to jest środowisko społeczne . Lepiej samemu się dokształcić niż polegać na kimś błądzącym .