Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z zasadami

Moja dziewczyna rozmawiała z matką o mnie i jestem w szoku co mi powiedziała

Polecane posty

Gość facet z zasadami

Z góry uprzedzam że to nie prowo i że nie jestem Michałem 12121 ale mam identyczne zdanie nt. trzymania dziewictwa do ślubu. Sam oczywiście też jestem prawiczkiem i mimo to jestem normalnym facetem z normalnie ukierunkowanym popędem i oczywiście mam ochotę na seks co nie znaczy, że zamiast rozumu kieruję mną penis. Mam też narzeczoną, która najwyraźniej tego nie rozumie. Twierdzi, że jest dziewicą i ja jej w to wierzę ale ona coraz silniej chce seksu ze mną. Jej nalegała nasiliły się właśnie od momentu przyjęcia oświadczyn i teraz to dosłownie prowokuje sytuacje gdy zostajemy sami. Dzisiaj to już w ogóle była masakracja. Jak co niedziela byłem do nich zaproszony na obiad i dziewczyna przyznała się, że została zapytana przez mamę jak tam u nas "te sprawy". Odpowiedziała mamie, że ja nie chcę seksu. Wtedy mama powiedziała jej coś takiego - TO MOŻE COŚ Z NIM NIE TAK? TY SIĘ DOBRZE ZASTANÓW PRZED ŚLUBEM BO MOŻE TO IMPOTENT. Kuuuurfa mi aż szczęka opadła gdy to usłyszałem od narzeczonej. Przy stole ilekroć jej mama patrzyła na mnie to miałem wrażenie, że widzę niemy wyrzut w jej oczach jakby się obrażała, że oddaje mi rękę tak piękną córki a ja nie chcę do łóżka. Wychodzi na to, że w ramach uspokojenia wszystkich i udowodnienia, że jestem 100% facetem będę musiał się z nią przespać.

Gość gość
Może impotent, a może pedź.

Gość gość
Albo aseksualny.

Gość gość
Dlaczego nie chcesz uprawiać sexu???wiara???myślę że wiara nam w tym nie przeszkadza tylko to siedzi w głowie i z jakiegoś powodu nie chcesz boisz się?ZASADY SĄ PO TO BY JE ŁAMAĆ ☺☺☺

Gość gość
Te twoje opowiastki są coraz nudniejsze, zastulejony żałosny prawiku.

Gość gość
To ja wam opowiem inną historię. Facet miał takie same poglądy jak autor. Pewnego dnia jego narzeczona wlazła mu do łóżka i zaczęła się do niego dobierać. Gość wyzwał ją od szmat i zerwał zaręczyny. Jego matka była dumna, ale wszyscy słusznie mieli go za debila. Jaki z tego morał? Nie przesadzaj koleś.

Gość gość
A ile razy tak było, że koleś zasłaniał się wiarą, a później wychodziło, że jest impotentem, albo gejem :D Jak ktoś po ślubie wyzywa żonę od szmat bo ta chce seksu to wiadomo, że coś z nim nie tak.

Gość gość mężatka
Dziewczyna czuję się bezpieczna waszego związku skoro jesteście zareczeni to jesteście już prawie jednością chcecie żyć razem więc pozwól jej zobaczyć jak to życiewspólne z tobą będzie wygladalo☺sex spoko jest☺dziwne że wytrzymujesz

Gość gość
Autorze a staje ci? Jak patrzysz na swoją dziewczynę, albo na inna seksowna kobietę, albo mimowolnie np. rano?

Gość gość
Czyżby to o to chodziło?! Matki powstrzymują swych synów od seksu przed ślubem, bo są o tych synków zazdrosne?

Gość gość
Po ślubie pewnie też nie będzie chciał razem do łóżka. Jak czystość to czystość.

Gość gość
Facet z zasadami -jesteś? ☺Pokaż ze Ci staje i weź koleś w końcu daj dziewczynie użyć czegoś przyjemnego

Gość gość
Mozesz im sie odwdzieczyc za upokorzenie.zacznij z dziewczyna uprawiac seks.rob z nia wszystko.ale...nie zakladaj z nia rodziny.jak tesciowa spyta kiedy slub to odpowiedz ze nie bedzie bo ty chcesz miec noc poslubna z dziewica.to bedzie kara.

Gość facet z zasadami
@ gość dziś Autorze a staje ci? Jak patrzysz na swoją dziewczynę, albo na inna seksowna kobietę, albo mimowolnie np. rano? x TAAAAAAK!!! Wszystko ze mną w porządku, jestem ZDROWY w pełnym znaczeniu tego słowa. Nie jestem ani pedziem ani impotentem. Jestem hetero, kocham narzeczoną i z utęsknieniem czekam nocy poślubnej. ZADOWOLENI???

Gość gość
trzymanie do ślubu dziewictwa nie jest złe ale to jest wymysł kościoła ponieważ: * drogą płciową można się zarazić zarazić niebezpiecznymi chorobami *aby kobiety nie wychowywały dzieci same ale jeżeli jesteście narzeczeństwem jesteś pewny że to ta jedyna to czemu nie ta sfera jest bardzo ważna połowa małżeństw się rozpada przez niedopasowanie w seksie jak ją kochasz i jesteś pewien jest ustalona data ślubu to czemu nie czego się boisz to nie jest grzech dopiero ok 18 wieku kościół zabronił seksu przedmałżeńskiego

Gość gość
Słyszałam o paru takich przypadkach i rzeczywiście facet po slubie okazywał się impotentem, a w 1 przypadku chodził spać do mamy.

Gość gość
Bóg kocha każdego i wybaczy ci że chcesz być bliżej narzeczonej za kilka miesięcy będzie twoją żoną a nie byłą kolejną do zdobycia to by było złe ale miłość nie

Gość gość
Nie słuchaj tych diabłów z kafeteri! Tu w większości siedzi patologiczna część społeczeństwa z różnymi dewiacjami!

Gość gość lili
rznij swoją narzeczona dzis☺weź ile razem już jesteście?

Gość gość lili
To ja, wasz Michał121212!

Gość gość
to nie chodzi o impotencje tobie może wystarczać tylko 1-2 w miesiącu a ona będzie potrzebować przynajmniej 2 razy w tygodniu lub na odwrót dopóki nie spróbujesz przez 1-2 rok będzie ok ale z czasem to zaczyna przeszkadzać miłość w codziennym życiu gdzieś się oddala są kłopoty życia codziennego i zaczynają się problem bo seks zbliży i odpręży a bez niego obalacie się i spinacie i niestety RAZWÓD

Gość gość
W chrześcijaństwie narzeczeni mają być niepokalani do ślubu a potem rozmnażać sie jak bydło rozpłodowe, czego niestety nie da się tak łatwo osiągnać, jeśli przez x lat, będąc dojrzałym człowiekiem, tłumiło sie popęd i go potępiało. Ale jeśli psychika i fizjologia nie dają się wtłoczyć w ramy religii, to tym gorzej dla nich.

Gość gość
gość lili dziś To ja, wasz Michał121212! I Wiemy wiemy, ty debilu.

Gość gość
19:10 ja jestem chrześcijanką i nie mam zamiaru rozmnażać się jak królik.

Gość gośćśćć
ja uważam że jeśli jesteście pewni że chcecie być razem, już niedługo będziecie małżeństwem to nie ma przeszkód żebyście poszli do łóżka. Co innego iść do łóżka z kimś kogo ledwo się zna po to tylko żeby kogoś zaliczyć a co innego z kimś z kim chce się spędzić resztę życia

Gość gość
ty sie lepiej zastanów czy chcesz być z tą dziewczyną , skoro Ona mówi o waszych sprawach swojej mamie .... co za dziecinada....