Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Walka o miłość

Polecane posty

Gość gość

Czy wedlug was jest sens walczyc o bylego faceta, o uczucie o miłość, jeśli się kogos kocha i czuje się, że to jest właśnie to, że to TEN facet ? Czy to upokorzenie, żebranie ? I gdzie leży granica ? Czy bylyscie kiedyś w takiej sytuacji i udało się wam coś osiągnąc ? Bardzo dziękuję za odp.

Gość gość
wyżebrane uczucie przemieni się w pogardę

Gość gość
a ty jestes kut/wa moim byly? o pierwsze slysze :D

Gość angle
walczyć nie oznacza, że musisz żebrać, i pytanie co jest dla Ciebie ważniejsze duma czy miłość, walczyć!

Gość gość
nigdy bym nie walczyla o kogos kto ma mnie w d.pie.

Gość gość
nie chce kogos kto mnie nie chce.

Gość gość
ale dlaczego ty masz walczyc? DLACZEGO TY??? a on nie moze?

Gość gość
Nigdy nie walcz o coś, co się skończyło!

Jasne ,że walczyć! Jako facet nigdy bym nie przyjął tego jako upokorzenie ,czy żebranie gdyby jakaś kobieta o mnie walczyła.Poznałbym przez to tylko bardziej jak bardzo wielka jest jej miłość do mnie ,że nawet nie zwraca uwagi na nic.Taka walka nie ma nic wspólnego z żebractwem. Ja raczej byłbym dumny. Rozmawiaj z nim jeśli masz z nim kontakt.Nie wiem z jakich powodów on jest tym ,,byłym" ale uważam ze wiele mozna sobie wyjaśnić w szczerej rozmowie..ale zaznaczam...szczerej!!!

Gość gość
nie zaczelo sie a juz skonczylo o hohoho :D

Gość gość
ale dlaczego ONA ma walczyc? a on to co, ??? ma ja w doopie a ona ma walczyc, i na jak dlugo?

Gość gość
Jeśli ty się przyczyniłas do rozpadu to nie licz ze on będzie walczył i się narzucał. Zapomnij Nuńka

Gość gość
Generalnie on uważał ze się starał ze mu zależało a ja byłam na to ślepa o nie dostrzegalam nie docenialam ze poświęca mo dużo czasu tylko ciągle mówiłam ze nie jest dostatecznie zaangazowany, że chce więcej czułości bliskosci obecnośći.

Gość gość
Jeżeli druga osoba nie chce i jasno o tym mówi to nie ma sensu się narzucać. Jeśli się coś skończyło, wypaliło to raczej nie ma już szans. Lepiej wtedy mieć swój honor i odpuścić. Zapomnieć i iść dalej, skupić się na własnym życiu, realizować się zawodowo, mieć jakieś pasje, hobby, które pozwolą zapomnieć. A jak się już będzie gotowym, wejść w nowy związek, który ma przed sobą przyszłość. Ale ludziom się w życiu bardzo różne układa i każdy przypadek jest inny. Najlepiej to obiektywnie ocenić swoją sytuację i jeśli są jakieś szanse, to wykorzystać je. Natomiast zapomnieć o miłości też można. Trzeba tylko umieć ją w sobie wygasić do zera.