Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem kobieta i zawsze odmawiam facetom ktorzy mnie podrywaja :)

Polecane posty

Gość gość

Nawet tym ktorzy mibsie podobaja. A co... niech sie troche pomecza i postaraja o mnie. :)

Gość gość
Ale odmawiasz im czego bo nie bardzo rozumiemy?

Gość gość
Czyli uważasz się za lepszą od takiej, która pójdzie od razu do łóżka, bo o ciebie trzeba się bardziej postarać żebyś dała sie przeleciec?

Gość gość
8:11 randki. 8:13 to facet ma sie starac o kobiete, a nie na odwrot! Jak mu zalezy to i rok bedzie latal. :)

Gość gość
Śmieszne bo randka to możliwość poznania drugiej osoby. To nic zobowiązującego zwykłe towarzyskie spotkanie. I jak efekty twojego działania? Ktoś latał za tobą rok? Jesteś w związku? Poznałaś kogoś? Jesteś szczęśliwa?

Gość gość
Ja dziewczyna mi mowi, ze mnie nie chce, to spadam do innej. Nie bede tracil czasu na ksiezniczki.

Gość gość
10:46. Dobre podejście. x Jak mu zalezy to i rok bedzie latal x Jak ktoś ma nadmiar czasu i lubi go marnować w ten sposób to proszę bardzo. W innym przypadku kompletnie nie widzę sensu. Czemu mam poświęcać mój czas na ciebie? On jest mniej cenny od twojego by go marnować? Co masz takiego, że mam za tym latać z wywalonym jęzorem? Odpowiadam-nic. Tego kwiatu jest pół światu. Pora na zmianę podejścia.

Gość gość
autorka ma idealny przepis na zostanie starą panna:D

Mi tez jak jakas mowi nie, to spadam do innej. A jak sie pozbiej tlumaczy, ze chciala, zebym sie bardziej postaral i za nia polatal, to niech s*******a podwojnie.

Ja mam bardzo piekna dziewczyne w polsce, pamietam jak kiedys poszlismy na lyzwy w 2013 roku, ja dostalem jakies chvjowe i sie wkvrwilem i wyszedlem a ona zostala jeszcze chwile i jak wyszedlem to juz sie do niej jacys faceci dobierali i ja podrywali a ona ich wszystkich splawiala, jak zawsze, a ze mna byla hahahah :D.