Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy po porodzie naturalnym pochwa wraca do normy

Polecane posty

Gość gość
wraca i działa , u facetów gorzej z tym po 40 tce mogą już co poniektórzy tylko pomarzyć o działaniu sprawnym swojego sprzętu, niestety taki ich los biedaków

Gość gość
dlatego trzeba szukać młodych a nie 40 letnich mężczyzn ,bo może sprzęt zawodzic

Gość gość
Tak wraca a kafeteriankom nawet błona odrasta :D oj ludzie ludzie ..

Gość gość
Kobiety rodza trzecie czwarte dziecko , ktos je zapladnia wiec seks jest wiec chyba nie tak zle z pochwa co??

Gość Bielszczanka2016
jak się popsuje to się "zaceruje". To nawet nie jest taki drogi zabieg.

Gość gość
Jaki macica ci pochwa wyjdzie to pogadamy

Gość gość
gość dziś glupias jak but od lewej nogi. jakby kazdej po pierwszym porodzie macica wypadala, to gatunek ludzki dawno by wymarl.

Gość gość
niekoniecznie. U mnie pochwa nie wróciła do poprzednich "rozmiarów". Mimo ćwiczeń mięśni kegla nie było poprawy. Jednym ratunkiem była wizyta w szpitalu medicover, gdzie zaproponowali mi lifting pochwy. Oczywiście się zdecydowałam i teraz mogę wreszcie powiedzieć, że tam na dole jest tak jak być powinno

Gość gość
Jest trochę inaczej. Wprawdzie pierwsze miesiące po porodzie owszem, było bardzo ciasno i był problem ze współżycie, ale to ze względu na słabe nawilżenie. Teraz jednak czuje ze q czasie sensu pochwalić bardziej się to luźna niż kiedyś. Ale ja również po porodzie nie mam przynajmniej problemu z orgazmem pochwalam, a przedtem rzadko się zdarzal. I to juz jest zdecydowanie fajne. Nie jestem ginekologiem i nie oglądam się od środka, akurat wygląd szyjki nie ma dla mnie większego znaczenia, ale np tamponow używam takich jak wcześniej, rozmiar normal i mini w zależności od dnia okresu, nie przesuwają się, wiec nie mogę się zgodzić z teorią ze co najwyżej przedsionek pochwy jest ciasniejszy.

Gość gość
Po pierwszym i jak średnie dziecko różnica jest minimalna, po drugiej już widać i miałam poprawioną laserowo pochwe bo czułam dyskomfort. Kto mówi że nie widać różnicy ten kłamie

Gość gość
kobieta jest stworzona do rodzenia przez nature i tak to jest zrobione zeby po porodzie mogla dalej uprawiac seks z przyjemnoscia i miec kolejne dzieci. Jakos normalni faceci w dlugich malzenstwach/zwazkach kochaja sie z zonami i przezywaja orgazmy niezaleznie czy po jednym czy po 3 porodach . Kobiety tez maja orgazmy . Wiec po co ta glupia gadka o rozklepichach , taa najlepiej kobiety po porodzie to do piachu ;) Po co sie na tym skupiac jesli masz kochajacego faceta i dzieci ?;)

Gość gość
Nie, nie wraca.

Gość gość
Widac to po wielu zwiazkach jak kobiete boli czesto glowa, byle seksu nie miec. To po dziecku...

Gość gośćja
Rodzilam 2 razy raz sn i raz cc i po naturalnym ahhh 8 lat minęło i nie wróciło do normy przy seksie często powietrze mi wlatuje jak by Ah na szczęście 2 poród był cc a dodam 1 dZiecko co Rodzilam naturalnie miało ledwo 3 kg

Gość gość
Nie

Gość gość
Ja tam serio nie widzę różnicy. 2 razy rodziłam. Mój mąż jak dochodził w 2min tak dochodzi ciągle w 2