Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jesli samotnym matkom jest tak ciezko to dlaczego

Polecane posty

Gość gość

sie decyduja na samotne wychowywanie zamiast oddac dziecko ojcu?

Gość gość
hmmm może dlatego że mimo trudności wynikających z samotnego macierzyństwa kochają swoje dziecko?

Gość gość
Oraz dlatego, że szanowny tatuś i jego nowa flama nie mają ochoty zajmować się dziećmi 24/7 i brać na siebie ciężaru ich utrzymania. Nie oszukujmy się, te 300-500 zł jakie są zazwyczaj zasądzane to kpina i jałmużna. No i rodzina, sąsiedzi i znajomi zlinczowaliby taką kobietę jako wyrodną matkę. Bo to przecież nie do pomyślenia w polskim katotalibanie, żeby oddała dzieci ojcu.

Gość gość
co to jest "flama" ? haha

Gość gość
sąsiedzi i znajomi zlinczowaliby taką kobietę xxxx przysługuje jej wówczas 30 batów skórzanym paskiem na tyłek

Gość gość
Kobiety nie chca rezygnowac z alimentow no i inaczej to one musialyby placic. To tak jak z zapraszaniem na randki i placeniem. Kobiegy mowia placi kto zaprasza ale kobiety nigdy nie zapraszaja mezczyzn i nawet od synow biora pieniadze by to oni placili.

Gość gość
Ja mam w d. alimenty i teraz sama swoje dziecko utrzymuje, nawet na 500+ nie mogę liczyć , bo mimo to że wychowuję samotnie to nic mi się nie należy bo przekraczam norme dochodową a ojciec dziecka nie chce płacić , tylko pomaga w pewnym znikomym stopniu.

Gość gość
Która normalna matka odda dziecko pod opiekę ojcu? Jednak faceci to nie mają pojęcia o niczym.

Gość gość
a ilu to facetów chcę mieć na stałe bachora u siebie. Zero piwa z kolegami, zero luzu, panny też nie chcą faceta z przychówkiem na stałe

Gość gość
Kobiety nie chca rezygnowac z alimentow no i inaczej to one musialyby placic. jasne, szczególnie ze w polsce większość facetów nie płaci alimentów.