Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak powiedzieć rodzicom o tym, że jestem gejem?

Polecane posty

Gość gość

Mam 16 lat i jak wynika z po wyższego tematu - jestem gejem. Ostatnio zacząłem się z kimś umawiać i stwierdziłem, że powinienem to powiedzieć moim rodzicom bo uważam, że lepiej jak im to powiem niż jakby mieli się dowiedzieć od kogoś innego czy coś tg typu. Ogółem to nie mam z nimi jakiegoś najlepszego kontaktu i nie wiem za bardzo jak podchodzą do tego typu spraw. Jeśli są tu jacyś rodzice homoseksualistów, to jak państwo do tego podchodzą?

Gość gość
Powiedz tacie że jest przystojny i bardzo ci się podoba jak chodzi bez koszulki

Gość gość
Powiedz że jesteś gejem.

Gość gość
Nie wiem co bym zrobiła gdyby mój syn oznajmił że jest gejem :o

Gość gość
"Nie wiem co bym zrobiła gdyby mój syn oznajmił że jest gejem" - Dlaczego według pani to takie złe?

Gość gość
powiedz mamie ze lubisz w pupcie kobieta cie zrozumie i powie tacie łagodnie :-D

Gość gość
jesteś idealnym kandydatem na księdza synu.

Gość gość
klęknij synu :-D :-P

Gość gość co mówi prawdę w oczy
@ gość dziś Mam 16 lat i jak wynika z po wyższego tematu - jestem gejem. x BUUUUUUHAHAHAHAAAA... :D Chłopcze. A masz drogiego kabrioleta? Nie masz. A masz drogie ciuchy na sobie? Nie masz. A masz zegarek za minimum 10 tysiaków na nadgarstku? Nie masz. Widzisz chłopcze, ty nie jesteś żaden gej. Ty jesteś zwykły pedał 🖐️ ))

Gość idiotów ci u na dostatek
:classic_cool: chłopie, jak piszesz, że relacje są luźne, bo są, jeżeli nigdy nie gadaliście na temat homo - tolerancji/wykluczania - to co za różnica jak im powiesz. a jeśli ci jednak ciężko, to wybierz jednego rodzica, któremu powiesz najpierw. czujesz, któremu :classic_cool:

Gość aaa idioci czyli te
komentujące pustaki bez szkoły :classic_cool:

Gość gość
Co za idioci w tym temacie :/ Szczerze to nie wiem, czy na twoim miejscu bym o tym powiedziała. Piszesz, że nie wiesz, jakie mają zdanie w tej kwestii, wnioskuję zatem, że mało rozmawiacie na ważne tematy, raczej nie jesteście blisko. Może lepiej byłoby poczekać do pełnoletności, w razie gdyby po tej informacji miał w domu zrobić się sajgon? W razie wu mógłbyś się wtedy wyprowadzić. Teraz, jeśli się im to nie spodoba, mogą praktycznie zniszczyć ci życie. Oczywiście życzę, żeby twoi rodzice okazali się mądrzy i zaakceptowali cię takim, jakim jesteś, natomiast sam pewnie widzisz, że ten kraj jest jeszcze 100 lat za Murzynami i tu każdy każdemu do wyra i portfela zagląda :/

Jeśli nie masz z nimi najlepszego kontaktu, lepiej poczekaj, aż się usamodzielnisz. Z moją mamą nie dało się wytrzymać i musiałem się wyprowadzić.