Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie mleko i jakie kosmetyki dla niemowlat maja najlepszy sklad?

Polecane posty

Gość gość

Pierwsze dziecko 10 lat temu mylam w mydelku Bambino i po 3m podawalam Bebiko, ale to byly rady mamy. Teraz zastanawiam sie, jakie kosmetyki kupic, by mialy dobry, krotki sklad, to samo chusteczki no i mleko. Jest taki wybor teraz, ze nie wiadomo, co wybrac.

Gość gość
Z kosmetyków polecam Hipp albo Rossmanowskie Baby dream.

hipp nie do konca, moze uczulic, tak bylo u nas! Zdecydowanie swietne sa kosmetyki baby dream, uzywamy juz prawie 2 lata i sa niezawodne! Mleko bebiko lub tez babydream,jednak mysle ze to dziecko wybierze ktore chce pic ;)

Gość gość
Mleka nie wiem, kosmetyki Babydream, Hipp, Momme, Weleda. Najlepiej poczytaj blog Sroka o... - tam są analizy większości marek i produktów.

Gość gość
Z kosmetyków to hipp i babydream jak ktoś wyżej napisał. Jeśli chodzi o mleka to wszystkie są bardzo podobne ale hipp podobno ma smak najbardziej zbliżony do tego z piersi. Mojego syna karmię nan optipro plus tylko, że jest bardzo drogie, więc możesz kupować zwykłe nan optipro.

Gość gość
kobiece

Gość gość
A zamiast chusteczek woda i płatki kosmetyczne, te większe kwadratowe świetnie się sprawdzają.

Gość gość
Do pupy Linomag zielony, prosty skład i nie brudzi ubrań jak gdzieś się "pacnie".

Gość gość
Mleko tylko Bebilon córka nie ma bólu brzucha, kolek, zatwardzen. Po bebiku płakała i miała kolki. Kosmetyki Nivea baby lub ziajka

Gość gość
Wiadomo, że każdemu dziecku może podpasowac co innego, jednakże na początku wolałam zapoznać się ze składem wybranych produktów i wybrać na pierwszy ogień te, które są jak najbardziej naturalne, nie zawierające pegow, parabenow, SLSOW i innych niekorzystnych dla skóry substancji. Co do mleka, Bebiko i Bebilon to jest to samo. Wystarczy porównać skład :)

Gość gość
Skoro twierdzisz że bebiko i bebilon to to samo to już nie mam pytań. Poczytaj sobie skład ale ze zrozumieniem chodzi o ilość danych składników choćby tak ważnych jak kwasy dha i epa których w bebiku jest prawie połowa mniej. No cóż ale widocznie jedno ciastko lub 20 to nie ma różnicy

Gość gość
Wszystko wiesz najlepiej to po gowno zakładasz wątek

Gość gość
Do 15:37:) Dzieki za link, poczytałam:) Nie jestem jakaś nadgorliwa mamuśka i swoją gębę mogę smarować czymś tam z peg;) Ale nie wiem nadal po co miałabym to wcierać w noworodka, skoro jest tyle fajnych kosmetyków z lepszym składem:)

Gość gość
Skoro pisze ze bebiki i bebilon to ten sam sklad a okazuje sie ze nie to chyba nie wie wszystkiego wiec po co się rzucać od razu?

Gość gość
Kolejne nadgorliwa mamusia wszechwiedzaca no cóż szkoda dziecka a jeszcze niby czyta wszystkiego skład a nic z tego nie rozumie.