Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ROZRYWKI po pracy jakie macie

Polecane posty

Gość gość

ja pracowałam przez 9 lat dni w tygodniu po 12-14h dziennie i uwierzcie mi, nie wiem jak spędzac czas po pracy. Przez wiele lat nie miałam żadnego życia poza pracą. Teraz chcę to zmienić, ale nie mam natchnienia od czego zacząć. Co wy robicie po pracy lub w weekendy lub o czym marzycie?

Gość gość
*6-7 dni w tygodniu sorry

Gość gość
po pracy kulę się panicznie w narożniku przedpokoju po czym popiskując wrzaskliwie wycofuję się z mieszkania przy okazji filuternie merdając moim kosmatym ogonkiem i spryskując sąsiadów za pomocą gruczołów krokowych:(

Gość gość
przychodzę , zjem parówki bo tanie bym na żarcie zbyt dużo nie wydał i onanizm i spać. w weekewndy trochę przed kompem na kafeterii. spokojnie i dobrze mi w sumie. a jak tam u Was?

Gość gość
po robocie możesz mi do wyrka wskakiwać skarbie i zajęcie sobie znajdziemy ...

Gość gość
pomyśl co lubisz robić i z kim :) albo ewentualnie co myślisz, że byś lubiła. Warto poszukać jakichś zajeć, które wyciągną cię z domu

Gość gość
Książka, spacer, kino, teatr, knajpa, siłownia, wyjazdy weekendowe, rysowanie, fotografia, bieganie - tak to u mnie wygląda

Gość gość
A i jeszcze sex analny z sąsiadem.

Gość gość
14:34 dziękuję wpada na moją listę! czuję się jak dzikus jakiś :-(

Gość gość
Od paru miesiecy pracuje w innej firmie i to bardzo duzej atmosfera super poznalam tez faceta nawet przystojny i ja jemu tez wpadlam w oko.Teraz to moge powiedziec ze mile spedzam czas po pracy , seksu mi nie brakuje, nie w kazdy dzien ale te dwa razy na tydzien to mi wystarczy, bo na kazdym spotkaniu jestem na maxa przerznieta, a ma czym mnie dobrze zaspokoic, sperma jego tez mi smakuje i co czego wiecej moge chciec

Gość Igusia900
Osobiście bardzo lubię czytać ksiązki lub ostatnio przerzuciłam się na audiobooki :) Dlatego też szukałam nowych propozycji w sieci i tak trafiłam na http://ksiegarnia.pwn.pl/ :) Mają bardzo fajne propozycje!