Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestes w szczesliwym zwiazku, a jakis facet z Twojego otoczenia...

Polecane posty

Gość gość

daje Ci delikatnie do zrozumienia, ze mu sie podobasz, ze Cie bardzo lubi, i daje sie wyczuc, ze bylby otwarty na cos wiecej z Toba. Jak reagujesz?

Gość gość
Uprzejmie proponuję zawarcie znajomości z moją koleżanką albo równie uprzejmie proponuję, żeby spieprzał na drzewo.

Gość gość
ja nie mam w "otoczeniu" nikogo, kto mnie interesuje. Zlewam

Gość gość
Autorko zadając takie pytanie można stwiedzić iż nie jesteś w szczęśliwym związku. Gdyby był szczęśliwy nawet niepomyślała byś o innym facecie :o

Gość gość
Powiedziałabym, że dziękuję, ale jestem w szczęśliwym związku i nie jestem zainteresowana. Jeśli by nie ustąpił po jednej takiej informacji, pomyślałabym, że to kawał dupka, skoro wpieprza się w czyjś związek.

Gość gość
W zasadzie mam takiego jednego kolegę, który pewnie by się zgodził na związek, gdybym ja dała jakiś znak. Na szczęście nic nie mówi, mimo że mój związek jest średnio szczęśliwy, on jednak jest ogarnięty i nie próbuje niczego rozwalać. Jeśli miałoby wyjść, to jakoś by wyszło.

Gość gość
co to jest coś wiecej? relacja lozkowa? czy zwiazek z relacja lozkowa? bo to sie calkiem rozni

Gość gość
Dobra autorze, kogo chcesz wyrwać? Przyjaciółkę, która jest w związku? Tak mi to wygląda :P Jak chcesz się wyżyć to masz tyle wolnych. Po co, powiedz mi po co ci to?

Gość gość
A ja bym zawarła z takim szczęśliwy związek..na dobre i złe.

Gość gość
miałabym to gdzieś i jeszcze powiedziałabym o tym partnerowi...i wszystkim znajomym ;)

Gość gość
dlaczego powiedzialabys o tym wszystkim?

Gość gość
dlatego, że taka osoba to zmija i skoro tak chętnie wpieprza się w życie innych to niech inni wiedzą z kim się zadają. taki ktoś poniża mnie i mojego partnera swoją bezczelnością.

Gość gość
jaka bezczelnoscia? bo sie zakochal w zajetej?

Gość gość
i bo założył, że zajęta jest łatwa i jego sugestia coś da. Po prostu plucie komuś w twarz i zachowanie na poziomie gimnazjum. Czułabym się poniżona taka sugestią i odwzajemniłabym tę uprzejmość.

Gość gość
Zdecydowana odpowiedź "nie", i do widzenia. Na próby nagabywania byłby odwet, najpierw grzeczny, a potem mniej grzeczny, mojego mężczyzny i moich braci.