Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Cyganeczka89

Nowa praca a spisek pracownikow

Polecane posty

Gość Cyganeczka89

Witam, pisze bo chciałam sie z wami podzielic wrażeniami w nowej pracy. Otoz od stycznia zaczęłam prace w jednej z firm w moim mieście, jest to umowa na zastępstwo (dziewczyna jest w ciazy) i zauważyłam ze panuje tam dziwny klimat tzn. gdy przyszlam do pracy wszyscy mnie ciepło przyjęli. Przez tydzien mialam wysyłać listy i rzetelnie to robilam, kolezanka pani po 50stce miala mnie wszystkiego uczyć. No wlasnie miala bo caly czas mnie zbywa a to mowi ze robi cos waznego i ma jakies wymowki. Jeśli cos mi pokazuje to z wielką laską jest mi przykro bo wydaje mi sie ze ona robi wszystko zebym sie nie nauczyła. Czuje ze to ona chce przejac stanowisko tej osoby która ja mam zastępować :-( mi podrzuca listy do wyslania..czy to celowe? W czwartek kierowniczka pisala z ta pania jakis list do prezesa pech chcial ze przypadkiem weszłam do tego pokoju kiedy wypowiadały moje imie i nazwisko. Wydaje mi się ze pisały zmiane moich obowiązków tzn zebym wysylala listy a reszte rzeczy przejęła ta pani. Mam doswiadczenie w pracy i smutno mi ze juz na samym początku sa zazdrosne:-(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować