Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość resort_m

ale dziwne zrządzenie losu dla wielu wkrótce nastąpi

Polecane posty

Gość resort_m

i już płaczą , krzyczą , nie mogą się pogodzić z losem, krzywda ich spotkała ze strony PiS i wołają , błagają o pomoc - mam 80 lat i jestem milicjantem w stopniu majora lub podpułkownika , mój sąsiad ma stopień pułkownika milicji obywatelskiej za czasów PRL , wypełnialiśmy wszystkie rozkazy ówczesnej władzy politycznej , wydawaliśmy rozkazy naszym podwładnym w czasie stanu wojennego i wszyscy nasi koledzy 'oficerowie' milicji oraz z ubecji i esbecji są teraz rozgoryczeni , jak możecie Nam to zrobić wołają resortowi aby teraz zabrać Nam emerytury za pracę w służbie dla Polski , jak teraz przeżyć miesiąc otrzymując emeryturę 2050 PLN ? to jest głodowa emerytura , czy resortowi powinni pójść pod Pendolino ?

Gość gość
a oni wygladaja jak pączki w masle. x czy wiesz, że mieszkańcy kamienicy przy ul. Grójeckiej, w której przez lata II w.sw. mieszkał wybitny A.F. Ossendowski, sprzeciwili się na poczatku XXI w. by na tablicy upamiętniającej jego osobe, która miała się znaleźć na fasadzie tej kamienicy, widniał na koncu napis - antykomunista. wobec tego ślusarz musiał usunąć to określenie. hańba i wstyd- pełno komuszych pomiotów żyje dalej w kraju i ma sie dobrze. zreszta któż inny mógłby być włascicielem takich kamienic..

Gość gość
za grzechy trzeba płacić a jak nie wierz jak żyć za 2000 tys to sie spytaj tych co zyja za 800zł