Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robię źle?

Polecane posty

Gość gość

Pomimo tego, że bliżej mi już do 30 niż 20 nie mam za sobą żadnego związku. Z jednej strony nie jestem kochliwa, rzadko spotykam kogoś kto robi na mnie wrażenie. Z drugiej strony... kiedy już go spotkam nie mogę zapomnieć. Byłam zakochana może ze 2 razy. Oczywiście nieszczęśliwe. Oczywiście trzymało mnie przez długi czas. Chciałam być blisko więc godziłam się na przyjaźń z nadzieją na coś więcej w przyszłości. Traciłam tylko czas i sprawiałam sobie ból. Niby jestem atrakcyjną dziewczyną. Wszyscy są przekonani, że mam facetów na skinięcie palcem,a prawda jest bardzo smutna.

Gość gość
Bo są kobiety, które pasują na ru/chan/ko, ale do związku się nie nadają. I mężczyźni jak spotkają taką to chętnie za/ru/chają a później uciekają ile sił w nogach.

Faceci boją się ładnych dziewczyn taka prawda. Zawsze jest obawa, że znajdzie kogoś lepszego itd Dlatego paradoksalnie ładne i fajne dziewczyny są same. Większość facetów myśli o takiej jak o kolejnej do zaliczenia niestety. Takie życie, że ładnym trudniej o związek niż jakiemuś kaszalotowi.

Gość gość
Czy faceci boją się ładnych dziewczyn? Nie powiedziałabym. Przecież każdy o takiej marzy. Może byłoby łatwiej gdybym się tak beznadziejnie mocno nie zakochiwała, gdybym umiała odpuścić i szukać gdzieś indziej, a nie czekać bardzo długo na coś, co nigdy się nie wydarzy. Dawać się podpuszczać i wykorzystywać. Czasami jestem w szoku kiedy słyszę co mówią o mnie ludzie. Podobno sprawiam wrażenie osoby pewnej siebie, wiedzącej czego chce. Więc dlaczego w niektórych sprawach tak łatwo daję sobą manipulować? W nadziei na szczęście zupełnie tracę instynkt.