Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michas100

Strach Ze Ja Strace :(

Polecane posty

Gość Michas100

Witam. Mam 26 lat. Jestem przerażony tym, że tak bardzo uzależniłem się od drugiej osoby. Jestem z moja Kobieta od 6 lat mamy roczna coreczke, od ponad roku jest miedzy nami naprawde zle nie wiem czy to moja wina czy nie. Musze gdzies to z siebie wydusic , Kobieta zarzucala mi ze jest tak poniewaz chodze z kolegami na piwo ( raz na 2 tyg w week.) Klotnie sie poszerzaly coraz bardziej :( Byla o mnie strasznie Zazdrosna (Byla* ). W Ostatnim Czasie zaczela strasznie dziwnie sie zachowywac, odrzucala mnie, mowila ze potrzebuje czasu ze nie chce z nikim pisac ani sie spotykac :( Blagalem ja zeby tego nie robila, ze mamy coreczke ;( Ale nic nie pomagalo ( Byla Chlodna jak Lod). Od Jej Przyjaciolki dowiedzialem SIe ze pisze z Jakims Gosciem. No i Tak sie Zaczelo - Nogi mi sie ugiely. Ten Facet pisal do mnie ze stracilem rodzine ze Moja Corcia juz jest jego (Zenujace) Co Najgorsze ze on mieszka 340 Km od Nas.. Wyslal mi Rozmowe :( Pisala do niego ze go Kocha, Ze Bedzie broic w jego Snach :( Przyznam ze Pierwszy Raz Poplakalem sie jak dziecko i do dzis czesto placze tak od :( Mimo ze sie nie widzieli TO Bardzo Bolii. Jakby nie bylo mowila ze tego Zauje i jestesmy Teraz razem ale chodzi o to ze ona dalej nie jest soba, chcialbym aby podeszla przytulila mnie czasem pierwsza i wogole. A Gdy jej o tym powiem denerwuje sie na mnie i mowi ze mam jakas chora zazdrosc - Moze naprawde cos sie ze mna dzieje nie tak ? Chcialbym tylko uslyszec Kilka rade lub cos :( Nie Moge Sie Na Niczym skupic. Mieszkamy u Moich rodzicow niestety Nie utrzymam domu za 2 tys. I Boje sie ze odejdzie wlasnie przez to. Pozdrawiam.

Gość gość
widocznie to było tak że ci nie ufała ,i wyobrażała sobie jakies d***** na tych spotkaniach z kolegami,miała osobowośc nie ufającą i sama się tym wykończyła,a teraz odreagowywuje ,jak robiła awantury trzeba było sobie odpuścić kolesi lub chodzić z nią ,jest taki typ kobiet co tego nie lubi i nic nie da się z tym zrobić ,ale jest jeden plus masz teraz dużo czasu dla kolegów to korzystaj

Gość gość
bo to jest tak że baba chce być blisko blisko ,jak nie spełni się jej pragnienia czyt,kolesie olewanie jej próśb ,to baba osiągnie szczyt frustracji a potem się odsunie

Gość michas100
Przyznam nie bylem swiety lecz dlaczego odrazu pisanie z jakims kolesiem i skad to " Kocham Cie" ? Po 6 Latach i to do czlowieka ktorego nie zna w Rl;u ? Teraz robie dla niej wszystko tak jak zawsze chciala ale juz nie wiem co sie dzieje i nagle teraz mowi ze moge wychodzic na piwo do kolegow gdy ja juz nie chce. Zawsze Bylem jej WIerny - Zawsze. A Wyjscie Na piwo to przeciez nie grzech i to Zadko. Nie chcialem odrazy zatracic znajomosci.

Gość gość
Jesteś dla niej jak taki piesek, znudziłes jej się. Nie można być za dobrym i takim mieczakiem

Gość Michas100
Co MAsz Na Mysli Mowiac Mieczakiem? Czyli Jaki Mam Dla niej byc ?

Gość gość
Masz byc twardy, meski, lekko wredny, emanowac silnym charakterem, rzadko ustepowac. Kobiety lubia silnych facetow.

Gość gość
uważajcie z radami,działa odwrotnie w pewnych przypadkach,tak samo jak nie kazda bab jest idiotką :-)

Gość gość
Kobiety nie lubia cieplych kluch

Gość gość
Zimnych kluch też nie lubią i co?