Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Polska jest siedzibą illuminati ?

Polecane posty

Gość gość
Byc moze Polska jest siedziba illuminati sam znalem goscia ktory twierdzil ze w urzedzie widzial kobiete zamieniajaca sie w jaszczura

Gość gość
Ciekawy temat w ogole jak ktos zna perfekcyjnie angielski to moze by przetlumaczyl tym co nie znaja, ale widac ze on mial tutaj ciezka sytuacje mowi np. o niewolnictwie w polskiej pracy

Gość gość
Polska moze byc ta siedziba co widac po elitach typu Tusk, Kaczynski i.t.d.

Gość gość
Faktycznie sam bylem zniewolony pracowalem na Call Center i tam szefowa doslownie gnebila nas gojów pracujących na sluchawkach

Gość gość
Z illuminati nie wygramy jesli ktos jeszcze zyje w matrixie to polecam "Oni Zyja" (1988)

Gość gość
No w Polsce są loże masońskie np. loza galileusz ale faktycznie duzo jest symboli okultystycznych w Polsce a ciezko bez nomen omen podpisania paktu z diablem osiagnac sukces zawodowy. Mi sie wydaje ze ci wszyscy biznesmeni pracodawcy to slugi szatana

Gość ADSADDDDADDA
Interesujący temat :)

Gość gość
Faktycznie np. Masonskim antypolskim miastem jest Wroclaw i Gdansk, Prezydenci tamtych miast mają mocno Sorosowe poglądy

Gość gość
No dokladnie swiatem i tak najbardziej rzadza Rotschildowie Zyjemy w matrixie

Gość gość
A co sadzicie o przymusowych szczepieniach czy to tez ich sprawka ? Bo ja np. jestem przeciwnikiem przymusowych szczepien jak i CETA TTIP dlaczego media milcza o CETA ? bo sa pod ich kontrola fake news jak to mowil Donald Trump, ktorego podziwiam :)

Gość gość
No wiecie illuminati to grozna organizacja krazy wiele legend wokol nich

Gość gość
byc moze jest siedziba coraz wiecej symboli wszedzie masonskich 666 to juz widzialem w kilku nr telefonicznych

Gość gość
Tak przeczytałam i nie do końca rozumie.Gość starał się o prace i kiedy z jednej chciał zrezygnować pojawiły się mu głosy w głowie ,natrętne myśli ludzie byli wrodzy do niego.W innej pracy trafił na ludzi którzy go zastraszali i znali szczegóły z jego życia itp. Dlatego wydaje się mu że polacy są sterowani bo są nieświadomym narodem tak? Ktoś kto zna perfect ang niech przeczyta i napisze streszczenie,lepsze niż ja.Moze to jakaś choroba psych.?Z drugiej strony też czytałam o takich przypadkach i innych gdzie iluminati rzady mają broń taką że wpływają na nasze myśli jest o tym na polskich stronach ....

Gość gość
Są pogloski ze byc moze tak, zreszta 1989 to byl spiskowy rok tam krecila sie nowojorska banksterka Soros, Rockefeller, Sachs

Gość gość
Ja wam polecam strone zbawienie.com illuminati to opisane w Biblii plemię zmijowe. Wbrew pozorom nie jest to strona o żadnym kościele tylko właśnie o illuminatach potomkach nefilimow

Gość gość
Ale gdzie w 89' byli ?W Polsce?