Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy test ciazowy moze byc bledny?

Polecane posty

Gość gość

Witam, Chcialabym zapytac was o zdanie, gdyz czytajac na internecie rozne informacje jestem juz troche zaklopatana. Byc moze moje pytanie wyda wam sie "glupie" lecz dla wlasnego spokoju chcialabym poznac wasza opinie. Moja miesieczka spozniala mi sie 4dni, (zawsze mialam regularnie co 27dni) 4dnia po poludniu wykonalam 2 testy ktore wyszly negatywnie 5dnia powtorzylam je z samego rana na czco gdyz czytalam ze to powinno dac najbardziej wiarygodny wynik, po uplywie 3min oba wyszly negatywnie,lecz na jednym z nich po dluzszym czasie pojawila sie druga kreska lecz czytalam ze to moze byc blendy wynik gdyz jest odczytany po zbyt dlugim czasie i czasem moze tak sie dziac, dodam ze pojawila mi sie tego samego dnia miesiaczka, wiec jestem raczej przekonana,ze to byl blad . Lecz czytalam takze o tym,ze mimo miesiaczki dziewczyny jednak byly w ciazy. Wiem wiem, czlowiek sam glupieje Prosze was o wyrozumialosc i opinie Dziekuje

Gość gość
moim zdaniem u ciebie testy były wiarygodne.

Gość gość
podobna do miesiączki a takie krwawienie trwa 4 dni i to lekko krwawi i nie może boleć brzuch jak w okresie

Gość gość
Mi się nigdy nie pomylił. Jak nie byłam to nie byłam a jak byłam to zawsze w granicach do 8 min pojawiała się kreska mówię o tym bo kiedyś test zrobiłam zbyt wcześnie i dopiero po kilku minutach pojawiła się kreska :) teraz 3 ciaza objaw mdłości kreska po kilku sekundach ;)

Gość gość
Przez ten czas gdy spozniala mi sie miesiaczka, pobolewalo mnie podburze, plecy i mialam nabrzmiale piersi, ale to sa tez objawy typowej miesiaczki... Ale czy to mozliwe ze gdy wykonalam test 5dnia w dniu okresu to tylko jeden test moglby wykazac ewentualnie wczesna ciaze?? Kiedy najlepiej byloby powtorzyc test? Jutro z samego rana czy odczekac kilka dni?

Gość gość
Nie jestes w ciazy i nie nakrecaj się. Na każdym teście pisze po jakim czasie jest wynik a gdy ten czas minie to wynik jest błędny. Chocbys nie wiem ile tych testów zrobiła to nie jesteś w ciazy. Lepiej zrób sobie za miesiąc po następnych próbach

Gość gość
Jakiś prześwit zobaczyłas i tyle. Nie ma ciąży. Żyj normalnie.

Gość gość
Ta druga kreska jest widoczna dosc wyraznie . Ale rowniez mysle,ze to pewnie blad testu. Od samego poczatku sie nie nakrecam, po prostu chcialam poznac wasza opinie i byc bardziej przekonana do swojego zdania, bo internet moze troszke namieszac.

Gość gość
wrzuć zdjęcie tego testu. A okres był taki sam jak zawsze? kiedy ostatnio współżyłaś?

Gość gość
Dzis mam pierwszy dzien okresu ale plamienie ma kolor dosc ciemny przybrudzony...(Nie wiem czy to ma znaczenie) Lecz od czasu do czasu nadal odczuwam pobolewanie podburza jak przy miesiaczce . Ciezko mi sie okreslic kiedy dokladnie, mam stalego partnera wiec nie zapisuje takich rzeczy.

Gość gość
brazowe "plamienia" sa noralne na poczatku okresu. Nie wiem czego ty sie doszukujesz. Testy negatywne, okres masz....no nie wiem...

Gość gość
ja dzisiaj zrobilam test i kreska widoczna pod swiatlo i pod katem czy to moze byc ciaza czy poprostu wszystkie testy tak maja jestem 4 dni przed @

Gość gość
Niczego sie nie doszukuje, po prostu odpowiedzialam na pytanie ktore mi ktos zadal . Napisalam na samym poczatku,ze wydaje mi sie ze to blad testu i tylko dla podtrzymania swojego zdania chcialam sie upewnic opinia i doswiadczeniem innych kobiet.