Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneczka1996

Śmieszne wiersze i wierszyki

Polecane posty

Gość Aneczka1996

Ostatnio szukałam jakiś śmieszne wierszyki i fraszki znalazłam między innymi taki wierszyk xD https://www.youtube.com/watch?v=GrYt3vQf4FQ Znacie jakieś ciekawe fajne wiersze ale najlepiej takie nieznane amatorskie? Planuje założyć blog z wierszami i zacząć pisać wiersze z humorem

Gość gość
Walimy sekonia zrana asz poleci biała śmietana walimyse konia w nocy coby nabrał dużei mocy.

Gość gość
Siedziali na dembie sobie dwa gołenbie ajeden niegruchoł bo to był wiewiurek

Gość gość
Wchodzi marian do obory atam stoi walek goły w rencach se huia trzymie bo w*****ał właśnie świnie

Gość Aneczka1996
ale bez przesady z takimi wierszykami :) trochę poważniejsze i dłuższe :P Jestem ciekawa pomysłowości :)

Gość Aneczka1996
Kiedyś się wypowiadałam tu w różnych tematach ale nie o tym tu mowa w tym temacie ;P

Gość gość
O dwunastej zero zero wszystkie duszki poszlły spac. Tylko jeden guliwetek zwiol papierek poszedl srać, a tu z kibla coś wychodzi to wychodzi stary trup -Guliwerku, guliwerku czemuś nasrał na mój grób ?? -Mam Cię w d***e stary trupie moge nasrac jestze raz tylko podrap mnie po d***e bo mi komar do niej wlazł

Gość Początkujący Poeta
Mój wiersz Gdy Cię widzę to kwice kwik kwik kwik Bo podobają mi się twoje cyce miau mia miau Jestem początkującym poetą ale na szybko ten wiersz teraz wymyśliłem

Gość Ada Marmolada
Początkujący poeto z poety taki poeta nawet początkujący jak z koziej du** tromba hihi Ale ćwicz może coś z ciebie jeszcze będzie i będziesz pisał piękne wiersze! :))))

Gość Słodka malinkaaa
Aneczko i jak idzie pisanie wierszy ? Podziel się z nami twoim chociaż jednym wierszem ocenimy czy masz talent do pisania wierszy może też coś doradzimy i podpowiemy :) :)

Gość Aneczka1996
Teraz mam mniej czasu egzaminy do szkoły ale jutro przedstawię mój wierszyk :)

Gość Moniiiiika
A już myslałam że to na hamaku wiersz a to jakaś inna wersja wiersza :P

Gość gość
Jest też wiersz w hamaki ale ten z pierwszego linka jest lepszy no i muzyka ładna :D

Gość gość
na hamaku wiersz Między dwoma drzewami hamak ze sznurów utkany, w hamaku koc i poduszka na nich leżę ja... a dookoła świeże powietrze za sobą się ugania, słońce leniwie je ogrzewa dba by nie za gorące było. Nie opodal rzeczka płynie kończy swój bieg w jeziorze a na nim mnóstwo żagli białych jak wiosną śnieżyczek. W nocy można sputniki na niebie podziwiać, widać je dokładnie ciemność mnie szczelnie na zewnątrz utula jest bardzo przyjemnie... Leszek Pęciak

Gość aurelia111
Fajne ten wiersz na hamaku :D A jak jest poprawnie na hamaku czy w hamaku ?

Gość gośćleon
na hamaku wiersz i zabawny i poważny lecz w hamaku pustka mnie ogarnia na hamaku wciąż ta głodna panna zejdz z hamaka wskocz na ptaka bo w hamaku niewygodnie

Gość gość
hahaha ale wiersze serwujecie xD ni to śmieszny wiersz ni to jaki bardziej głupi ale ten wiersz w hamaku na biwaku co dała link Aneczka1996 to ciekawy xD

Gość gość
Jak już jesteśmy w temacie wierszy to znacie jakieś fajne śmieszne wierszyki urodzinowe i imieninowe? Moja kumpela ma niedługo imieniny i urodziny i chciałbym jej powiedzieć śmieszny wiersz :D

Gość gość
A jakie znacie śmieszne wierszyki na walentynki? :) Moje propozycje Choć nie jestem milionerem, Choć nie jeżdżę land roverem. Chociaż rzadko pijam whisky, Nie wyglądam jak Olbrychski. Chociaż nie używam Ace, Ani ubrań od Versace. W piłkę nie gram jak Gadocha, To nad życie Ciebie kocham! Wszystko mi się pomieszało czy to mleko, czy kakao, czy ciepło czy zimno, nie wiem jak być powinno. Jedno tylko wiem niezbicie Kocham Cię nad życie! Całuj, chłopcze, całuj szczerze Tysiąc razy, raz po raz! To dopiero świat uwierzy, Że prawdziwa miłość w nas! I śmieszne te wierszyki na walentynki? Wymślcie coś lepszego :P

Gość gość
Niby głupi wiersz ale ma sens jak by się tak wsłuchać dokładnie to nie jest to głupi wiersz ma przesłanie !

Gość gość
ten link z pierwszego postu mmm wiersz poezja uwielbiam piękne wiersze z muzyką ahhh gdybym tak umiała pisać wiersze .... :(

Gość gość
A wicie że ten wiersz W hamaku na biwaku jest całkiem ok i że niby to żart a mi się podoba taka recytacja z muzyką i taką grafiką do tego

Gość Judyyytaaaa
A jakie znacie śmieszne wiersze znanych polskich poetów takie humorystyczne bo potrzebuje na na konkurs recytatorski ?? :P