Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

coś pieknego jak prawiczek i dziewica czekają z seksem do ślubu

Polecane posty

Gość gość

piekne

Gość gość
Aś ty durny, aż się dupa marszczy :O.

Gość gość
W seksie nie ma nic pięknego *****czu! Jak się ma jakieś zainteresowania, to nie klepie się w kółko o tym. Po ślubie też można mieć zainteresowania i nie trzeba się zajmować zezwierzęceniem zalewającym mózg spermą i szanować drugiego człowieka, a nie traktować jak masturbator. Jak chcesz ślubu dla seksu, to sobie go odpuść, bo to najniższe instynkty.

Gość gość
Może ktoś chętny na telefoniczny seksik? tu znajdziesz moje zdjęcia i kontakt:http://www.sex-rozmowy.pl/monika_sex_telefon.html Lubię być zdominowana. Fetysze w twoim wykonaniu to nie będzie dla mnie żadna nowość. Lubię prawdziwych mężczyzn, którzy biorą sprawy w swoje ręce. Jeśli właśnie taki jesteś to powinniśmy się spotkać

Gość gość
Mnie tam sama myśl brzydzi, oboje zieleni w temacie

Gość gość
zdecydowanie lepiej mieć Dobrych przyjaciół, przestać wierzyć w bajki o miłości i chodzić na "wyzwolone Panie" Większość związków to tylko gra aktorska, wchodzenie w role by zaspokoić swoj***adź czyjeś oczekiwania.

Gość gość
Chcesz poznać co to prawdziwy seks? Zimna suka i gorąca kochanka, przyjaciółka. Zadzwoń do mnie skarbie, jeśli Ci się podobam i mnie zerżnij, tak po prostu.Czekam na Ciebie na http://sextelefon.org.pl/ jestem Kinga, tczecia od góry.