Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zboczony dziwak

Moja cycata dziewczyna i dwaj koledzy

Polecane posty

Gość Zboczony dziwak

Od jakiegoś czasu jestem związany z atrakcyjną dziewczyną. Wszystko mi sie w niej podoba zwłaszcza duże cycki (lubię co zrobić :P) Uwielbiam też jej zdzirowatosc, jest swietna w łózku otwarta na eksmerymenty. Moi kumple slinią sie na jej widok, a ona prowokuje. Lubi czuć wzrok na sobie napalonych kolesi. Widzę jak oni na nią patrzą i ciągle mi mówią "ty stary to masz szczęście" . A ona często uwodzi i wcale mi to nie przeszkadza, przeciwnie. Podoba mi się że moja atrakcyjna dziewczyna działa tak też na innych facetów. Do tego stopnia że ostatnio zacząłem fantazjować jak bzyka się z tymi moimi dwoma kumplami. strasznie pobudzająco działa na mnie ta fantazja. Z jednej strony chciałbym jej to zasugerować zeby to z nimi zrobila bo na sama mysl o tym moj k***s dretwieje ale z drugiej nie wiem czy chcialbym na to patrzec. To dziwne uczucie ale jara mnie to a z drugiej strony gdybym widzial jak oni ją ostro posuwają włącza mi sie tryb awaryjny jakaś taka silna zazdrość, ale chciałbym żeby to z nimi zrobiła nie na moich oczach, sama swiadomosc tego by mi wystarczyła. Mysle ze ani ona ani oni nie odmowiliby tej propozycji.

Gość gość
Wez chociaz kase za seks ze swoja szmata

Gość gość
Czemu zaraz szmata ?

Gość gość
mmm też bym tak chciał z moją dziewczyną :) ile Twoja ma lat?

Gość Zboczony dziwak
26 lat ma. Ja 28. Śmieszą mnie kiomentarze typu "wez kase od swojej szmaty". Jak bardzo trzeba być skrzywdzonym i sfrustrowanym osobnikiem żeby rzucać jadem i hejtem. :D Słabo jeśli tylko na tyle was stać ;) w gruncie rzeczy współczuję, bo to musi boleć kiedy przesiadujesz na forum o takiej tematyce i czekasz tylko na to żeby komuś pojechać tylko dlatego bo ma bardziej urozmaicone życie seksualne niż ty. Ach kompleksy kompleksy cóż wy z ludzmi robicie :D

Gość gość
A jakie trzeba mieć kompleksy, żeby podniecać się tym, że ma się atrakcyjną dziewczynę, a inni żałośni, napaleni faceci chcieliby ją przelecieć? Typowe nadrabianie własnych braków zgrabną d.u.p.ą kobiety :P I do tego, masz rys masochistyczny w osobowości, skoro jara Cię bzykanie własnej samicy przez obcych samców :D

Gość Zboczony dziwak
Wowo wow wow jaka diagnoza :D Z tym że psychoanaliza zupełnie nietrafiona :P Kiepski z ciebie Freud sporo musisz nadrobić zaległości w tematach kompleksów :D :D :D

Gość gość
Freud matołku już dawno został wyśmiany ze swoimi teoriami :P

Gość Zboczony dziwak
A ty jesteś jego jeszcze gorszą kopią, tak więc podążasz tą samą drogą :D Musiałeś zajrzeć do cioci wikipedii żeby sprawdzić kto to był Freud :D Gdybyś był tak inteligentny zajarzyłbyś jak ogromna to była ironia i właśnie o to w niej chodziło, że Freud był kiepski a ty swoimi wywodami przypomniasz jego ale w przeciwieństwie do ciebie Freud coś osiągną i swego czasu był uznawany i przynajmniej zapamiętany a po tobie nic nie zostanie biedaku :D

Gość gość
Wiem kto to Freud, nie muszę sprawdzać. Ty jako pierwszy zacząłeś wytykać kompleksy, domniemane krzywdy i frustracje osobie, która napisała negatywny komentarz, więc chyba mówisz o sobie :)

Gość Zboczony dziwak
Tak tak oczywiście mówię o sobie :D ktoś tu potrzebuje mieć rację- kolejny dowód na podświadome kompleksy :D Niech już stracę :D i niech ci będzie, że masz rację :D Czasami trzeba odpuścić. Niektórzy potrzebują takiej aprobaty, żeby ich było na wierzchu, żeby się dowartościować i poczuć mądrzejszym niż się jest w rzeczywistości. Ja nie muszę mieć racji, bo swoje racje mogę zachować jedynie dla siebie,a nie ogłaszać wszem i wobec próbując komuś udowodnić jaka jest prawda ;) "trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść " dokładnie tak, ja więc schodzę , bo rozmowa z takimi człowiekami jak ty jest jak dla mnie zbyt mało produktywna. Poszukaj sobie kogoś bardziej odpowiedniego na swoim poziomie intelektualnym :D Bywaj .

Gość gość
Znowu dokonujesz "psychoanalizy" i twierdzisz, że inni to robią. Zabawny jesteś :) Masz rację, są ludzie inteligentniejsi od Cibie, z którymi warto podyskutować ;)

Gość gość
Jest to dość częsty problem gdzie koledzy się silną na widok znacznych piersi u dziewczyny swego kolegi. Podobnie miałem gdzie w towarzystwie dwóch kolegów moja dziewczyna miała skąpo zakryte piersi. Spytali czy mogą się nimi po pięści? Dziewczyna spytała mnie ja chętnie się zgodziłem sądząc że może być ciekawie. Zdjęła stanik i obu się dopięło do jej piersi każdy do jednej zaczęli ssać. Trwało to dość długo i dziewczyna się podnieciła razem z nimi. Padło pytanie mojej dziewczyny czy nie mogła by z nimi uprawiać seksu. Zgodziłem się bo sam byłem mocno podniecony widokiem dwóch osesków przy piersiach mojej dziewczyny. Nie powiem byli bardzo delikatni rozpoczął od lizania mokrej cipki. Gdy była bardzo rozgrzana wtedy delikatnie wchodząc w nią delektując się tym. Dopiero gdy zaczęła głośno jeczęczeć wtedy ostro zaczął w nią się wbijać doprowadzając do silnego orgazmu. Drugi był szybszy kilka ruchów i finał w środku jak pierwszy. Ja po nich wszedłem w zalaną cipkę i również szybko skończyłem. Z cipki zaczęła wylewać się sperma. Po tym seksie dopiero zrozumieliśmy co zrobiliśmy dziewczyna była zmartwiona czy nie zajdzie w ciążę ale nie zaszła bo ciekawe kto by był ojcem. Ja i tak z nią jestem i będę zawsze.

Gość gość
Achtung! Onan od ginekologa i wymiany partnerow na pokładzie.

Gość gość
Każdemu przypisujesz ginekologa?

Gość gość
Nie każdemu, ale ten debil jest bardzo charakterystyczny, ba bardzo charakterystyczne sformułowania.

Gość gość
Moja dziewczyna chyba nigdy na takie coś się nie zgodzi :( szkoda, mogłoby być ciekawie