Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Franek234

czy jestem pantoflarzem czy przydupasem?

Polecane posty

Gość Franek234

Więc tak mam 16 lat i wraz z paczką przyjaciół ja,tomek,kuba i Natalcia trzymamy się razem. Natalcia mi sie bardzo podoba,mi sie zdaje że ona poprostu mnie troche olewa a ja jestem jej pantoflarzem. Np. Codziennie do niej pisze,bo ona do mnie nigdy nie pisze pierwsza,jak ona wraca późniejszym busem do domu to ja czekam żeby wrócić z nią,praktycznie jak sie spotykamy z paczką to wszędzie kolo niej chodze. Lecz np z tomkiem i kubą czasami z nimi wychodzi że we 2 a jak ja sie spytam czy ze mną wyjdzie to mowi że dobra tylko ona napisze po kube i tomka żeby poszli z nami :/. Na instagramie ma z nimi zdjęcia a ze mną nie,ostatnio chciała zrobic zdj grupowe to powiedziała żebym im zrobił,zrobiłem bo ja jej nigdy nie odmawiam . Czasami też jak sie spotykamy i sie witamy to z nimi sie tuli a ze mna to albo tuli albo przybija piątke tylko lecz no trudno,zalezy jak ona woli,a jak jestesmy w grupie to zdaje mi sie ze czesciej rozmawia z nimi i patrzy na nich niż ze mną no ale cóż bynajmniej tak woli,ostatnio byliśmy u niej w 4 i zacząlem ją łaskotać po stopach,to dała mi stopy do masowania i teraz jak sie spotykamy to mi od razu daje stopy do masowania i to robie bo nigdy sie jej nie sprzeciwiam i zawsze przyznaje jej racje. Kiedyś zadzwoniła zebym przyszedl i pomogl jej sprzatać dom,zjawiłem sie po chwili,lecz ona powiedziała ze wychodzi na 30min a ja mam sprzatac,wróciła po godzinie z kuba i tomkiem ja tam dalej sprzątam a ona że będą u niej w pokoju że jak skoncze sprzątać to moge wbić,w między czasie musiałem im przyniesc szklanki i picie,dziwnie bylo ze oni tam sie fajnie bawia a ja jej sprzatam dom. Skonczylem sprzatac po 2 h ide do nich a oni że idą na basen to ja mowie że z nimi a ona ze nie bo ja mam czas do 22 na dworze i nie zdarze (ona mnie tak pilnuje) no ale miała znowu racje,ja pojechałem ich tylko odprowadzić na basen byle by przy niej być i wróciłem do domu. Ale ogolnie to lubie z nia pisac i gadać

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować