Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 IrekMaj

warsztat samochodowy

Polecane posty

Go艣膰 IrekMaj

Jakie znacie akcesoria kt贸re powinny si臋 znale藕膰 w warsztacie samochodowym?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 radosnyja
Moim zdaniem ka偶dy warsztat powinien mie膰 dobre 艣rodki do konserwacji aut. Zobacz propozycj臋 tego sklepu http://handtech.pl/84-aerozole-techniczne Te aerozole s膮 znanej marki. cechuje je wydajno艣膰 i skuteczno艣膰. Warto sprawdzi膰 te偶 inne oferty tego sklepu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak kto艣 b臋dzie szuka艂 firmy kt贸ra dostarczy wam niezawodny akumulator to ja podaje kontakt www.batprofi.pl.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tyna98
warsztat powinien mie膰 sprawdzone cz臋艣ci w korzystnej cenie. Tutaj mo偶na znale藕膰 korzystne ceny ka偶dej cz臋艣ci;) https://imoto.zone/Home/Garaz opr贸cz tego jest par臋 innych ciekawych opcji .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Korzystam z warsztatu Zulugara偶 gdzie wszystkie niezb臋dne sprz臋ty do naprawy maj膮 na miejscu, wydaje si臋 to oczywiste, ale ju偶 odwiedza艂am innych 'spec贸w' gdzie niestety, ale nie byli w stanie mi pom贸c przez brak odpowiednich narz臋dzi...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ju偶 kolejny rok zbieram si臋 do za艂o偶enia klimy w aucie....ale teraz ju偶 sie za to wezm臋 a raczej we藕mie si臋 za to m贸j zaprzyja藕niony warsztat samochodowy w http://www.baszabrze.pl/.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam swoje sprawdzone miejsce www.intercar.zgorzelec.pl gdzie serwisuj臋 i sprawdzam sw贸j samoch贸d. Trzeba mie膰 zaufane miejsce je艣li chodzi o reperacje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem bardzo zadowolony z wykonania us艂ugi w warsztacie u Auto perfect Mulak z Lublinie na turystycznej , nie wyda艂em miliona monet i nie pr贸bowano znale藕膰 u mnie usterek , kt贸rych nie ma a tak si臋 przecie偶 zdarza. Na pewno b臋d臋 tu wraca艂 i b臋d臋 poleca艂 znajomym . Pi膮teczka !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja najcz臋艣ciej korzystam z us艂ug warsztatu samochodowego w www.autoperfektmulak.pl i zawsze jestem zadowolony. W tym warsztacie mo偶emy wykona膰 us艂ugi takie jak mechanika, diagnostyka,klimatyzacja i nie tylko .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ArkadiuszMalarz
Du偶o by w sumie wymienia膰. Ale w ostatnim czasie u mnie hitem jest 艣rodek do czyszczenia wtryskiwaczy. Ja stosuj臋 preparat http://tec2000.pl/produkt/diesel-injector-cleaner/ Prawie ka偶dy posiadacz samochodu s艂ysza艂 o dodatkach do paliw czyszcz膮cych uk艂ad zasilania min. wtryskiwacze. Pewnie wi臋kszo艣膰 z nich mia艂a okazj臋 przetestowa膰 je osobi艣cie. W ka偶dym zbiorniku paliwa na skutek waha艅 temperatur, po pewnym czasie wytr膮ca si臋 woda, kt贸ra w po艂膮czeniu z metalow膮 艣ciank膮 zbiornika paliwa koroduje, tworz膮c rdz臋. Wi臋ksze drobinki rdzy i innych zanieczyszcze艅 mechanicznych, kt贸re dosta艂y si臋 do baku wraz z paliwem, zostaj膮 wy艂apane przez sitko na pompie paliwowej. Mniejsze zanieczyszczenia w臋druj膮 z paliwem przez przewody paliwowe, docieraj膮c do filtra paliwa. W tym miejscu nast臋puje filtracja i oczyszczenie paliwa z zanieczyszcze艅, tym razem du偶o dok艂adniejsze. Te wszystkie zanieczyszczenia, kt贸re nie zosta艂y zatrzymane na sitku pompy paliwowej oraz filtrze paliwa, dostaj膮 si臋 bezpo艣rednio do wtryskiwaczy, sukcesywnie odk艂adaj膮c si臋 w ich wn臋trzu. Po pewnym czasie ci膮g艂ego odk艂adania si臋 zanieczyszcze艅 we wtryskiwaczu, praca wtryskiwacza zostaje zak艂贸cona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zawsze je偶d偶臋 do serwisu samochodowego Bosch Service Gajewski www.auto-gajewski.pl. Lubie szczeg贸lnie ten warsztat, bo 艣wiadczy us艂ugi o najwy偶szej jako艣ci przy u偶yciu nowoczesnych urz膮dze艅 i markowych cz臋艣ci zamiennych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Piotr P
A moim zdaniem warsztat powinno dobiera膰 si臋 wzgl臋dem indywidualnych potrzeb oraz rodzaju auta kt贸rym je藕dzimy. W moim przypadku najlepsz膮 ofert臋 okaza艂o si臋 mie膰 aso Volkswagena, poniewa偶 mam VW Caddy, a dzi臋ki temu po okresie gwarancyjnym zaoferowali mi m.in ni偶sze ceny za cz臋艣ci, a do tego mam pewno艣膰, 偶e serwis wykonywany jest na odpowiednio wysokim poziomie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jakaskasia2
Na warsztacie licz膮 si臋 te偶 podno艣niki kt贸re powinny by膰 takiej jako艣ci jak tutaj http://tor-industries.pl a cz臋sto s膮 chi艅skie i nie maj膮 dobrej jako艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli chcesz dobrze wyposa偶y膰 sw贸j warsztat samochodowy to warto wej艣膰 na stron臋 tej firmy www.motohurtownia.com.pl i zapozna膰 si臋 z ofert膮 na wszystko to co musi znale藕膰 si臋 w profesjonalnym warsztacie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam Warsztat samochodowy www.autoperfektmulak.pl - w jednym punkcie mamy stacj臋 diagnostyczn膮, serwis klimatyzacji, serwis mechaniczny i tym podobne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wszystkim osobom mieszkaj膮cym w Lublinie i okolicach polecam skontaktowa膰 si臋 z warsztatem samochodowym www.autotrans.com.pl Sam korzystam z us艂ug tego warsztatu ju偶 od dawna i jestem zadowolony z ich wysokiej jako艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam firm臋 http://www.systemyhamulcowe.com/ . Firma Systemyhamulcowe.com wykonuje naprawy zacisk贸w hamulcowych do wszystkich pojazd贸w ci臋偶arowych, przyczep, naczep i autokar贸w w dobrej cenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 muminny
Ze swoim samochodem jezd偶臋 wy艂膮cznie do aso forda, tam serwisuj臋 samoch贸d od zawsze - nie wyobra偶am sobie innego miejsca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zulugara偶 to naprawd臋 spoko serwis. Trafi艂em do nich po tym jak w poprzednim warsztacie nie potrafili sobie poradzi膰 z zawieszeniem w moim Citroenie. Teraz przyje偶d偶am tam g艂ownie na przegl膮dy okresowe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kliff

Bardzo dobra firma zajmuj膮ca si臋 filtrami DPF to regeneracja-dpf-fap.com z Wroc艂awia. Maj膮 wieloletnie do艣wiadczenie w regeneracji filtr贸w cz膮stek sta艂ych. To solidni fachowcy, bardzo dobra jako艣膰 obs艂ugi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fernando

Vision Autoserwis聽 聽z Pruszkowa potrafi膮 stworzy膰 prawdziwe czary z pojazdem! M贸j pojazd dr臋czy艂y k艂opoty z wulkanizacj膮, jednak偶e naprawa ich nie stanowi艂a dla nich 偶adnego k艂opotu. Problem za艂atwili raz-dwa a do tego nape艂nili klimatyzacj臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w臋giel

Ja serwisuje w ASO Forda i chyba to si臋 ju偶 nie zmieni. Teraz robi艂am聽Motorcraft Service i za 320z艂 wszystko mi posprawdzali i wymienili olej.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Micha艂

Je偶eli serwis Forda to tylko w聽Ford S艂awek w Katowicach na聽Grota Roweckiego 49A.聽 聽Od lat jestem ich klientem i jestem zawsze zadowolony z obs艂ugi i cen.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krateczka

Co innego serwis go艣cia, kt贸ry ogarnia tylko Fordy, a co innego ASO Forda. Osobiscie te偶 polecam Autoryzowany Serwis, bo znacznie korzystniej to wychodzi. Zawsze jest jakas oferta promocyjna sezonowo, teraz wymienia艂am za raptem 300z艂 klocki. Serwisowanie te偶 wychodzi korzystnie bo za ostatnie zap艂aci艂am 329zl.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lewik

A co wchodzi w ten serwis za 329zl ? Te偶 mam forda i chce go ogarn膮膰 przed wyjazdem na urlop.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mateusz

Jesli chodzi o dobry serwis mechaniczny to polecam Ake Robotics, firma dobrze dzia艂a, przekonajcie si臋 sami

Udost臋pnij ten post