Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IrekMaj

warsztat samochodowy

Polecane posty

Gość aroooo

Jeśli chodzi o sprzedaż i  naprawę rozruszników i alternatorów to w Zielonej Górze warto się udać do zakładu elektromechaniki pojazdowej przy Sikorskiego 61. alternator24.pl Solidni są i rzetelni plus ceny mają bardzo przyzwoite. Dostaniecie też tam części do alternatorów i rozruszników wszystkich marek.

Warsztat według mnie warto żeby miał od razu lawetę jak np. holowanie-zgorzelec.pl. Dzwonisz po gościa i od razu do warsztatu 🙂

Gość ramz
Dnia 12.08.2019 o 10:14, Gość Mateusz napisał:

Jesli chodzi o dobry serwis mechaniczny to polecam Ake Robotics, firma dobrze działa, przekonajcie się sami

Mi polecił znajomy tą firmę, musze przyznac, ze kontakt z klientem na wysokim poziomie. Spotkałem sie w swoim życiu z firmami, gdzie naprawdę ten kontakt był niezadowalający 

Gość gość

Znalezienie zaufanego warsztatu samochodowego jest bardzo ważne. Jeżeli mieszkacie w okolicach Opola i rozglądacie się za takim warsztatem to polecam wam mechanika-opole.pl Tam na pewno naprawią wasze auto.

W Markach k.Wawy polecam Auto Matraszek. Kiedyś ASO hondy, dziś serwisują wszystkie marki. Solidni, cenowo OK. Szeroki zakres usług, więc nie trzeba w kilka miejsc jeździć. Ja nawet ubezpieczenie u nich kupuję, bo mają bardzo dobre oferty.