Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak pracy mnie przeraża. nie mam za co żyć

Polecane posty

Gość gość

Witam was. Jestem na totalnym dnie. Stracilam prace w listopadzie. Srodki do życia sie skończyły. A pracy nie ma. Próbuje szukac gdzie sie da. Magazyny czy sklepy. W dodatku mąż chce wyjechać za granice. A ja tu muszę zostać. Sama. Bez jedynej osoby w ktorej mam oparcie. Wpadlam w jakąś paranoje co dzien myślę jak to bedzie gdy nie bede miala nawet złotówki. Podbudujcie mnie jakoś bo odechciewa mi sie żyć. ..

Gość gość
zarejestruj się na su .. Zarabiasz kasę pokazując cycki

Gość gość
A gdzie mieszkasz? Bo wiesz u mnie w mieście od kiedy wprowadzili 500+ nie ma pracowników, wszędzie wiszą plakaty, że szukają, na sklepach oferty. Jak szukałam pracy to tylko przebierałam, jak ktoś mało wybredny to w 1-3 dni znajdzie.

Gość gość
Dlaczego nie mozesz z nim wyjechac?

Gość gość
autorko piszesz jakies bzdury,widocznie tobie nie odpowiadają oferty pracy,które są,a jest ich mnóstwo, na produkcje,namagazyn,na kase do supermarketu, teraz właśnie nie ma ludzi do pracy przez program 500 plus, to nie możliwe że od listopada nic nie znalazłaś

Gość gość
w urzedach pelno pracy, w biurach jako asystentki zarzadow, jskies office asystenty itd

Gość gość
Jak ktoś chce pracować to pracę zawsze znajdzie (zagranicą). Jedź tam i szybko staniesz na nogi. Pięć lat pracy w pl to rok na zachodzie. Oczywiście jeżeli kumasz język.

Gość gość
Tez byłabym przerażona. Może jakaś praca typu opieka nad dzieckiem/osobą starszą/sprzątanie?