Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podnieca mnie bycie jak kobieta ?? Czy da się to wyleczyć

Polecane posty

Gość gość

Nie nie jestem gejem pociągają mnie kobiety. Już nie raz miałem sny że jestem kobietą i biorę udział w lesbijskiej orgi. Od okresu nastolatka kiedy (14-15) kiedy nikogo nie było w domu zakłamałem biznę niekiedy też sukienkę swojej starszej siostry lub mamy kręciłem pupą i przeglądałem się w lustrze do tego wkładalemam sobie pale w tyłek potem znalazłem u siostrydildo i używałem jego często teraz często zdarza mi się to robić na czacie (normalne też sie masturbuje na czacie z dzuewcznami)zawsze z dziewczyną (do facetow czuje wstret)ona też się wtedy masturbuje robie to zawsze wtedy kiedy mam zły rcoś mnie boli a po tym czuje się jeszcze gorzej . Nie wiem z czym to związane może to dlatego że się boję kobiet nigdy nie miałem dziewczyny a gdy próbuje do jakiejś zagadać wychodzę na desperata. Czy mogę to jakoś wyleczyć początkowo wo było z ciekawości (co kobiety czują gdy się je bzyka) ale teraz to się dzieje automatycznie wbrew mojej woli. Do tego zaczołem chorować na hemoroidy i mam częste bułe brzucha. A po masturbacji nawet normalnej lub gdy chociaż mi stanie z mojego tyłka jakby wydziela się jakiś śluz czy coś ale jest cały mokry

Gość gość
Witaj , to ciekawe co piszesz,wydaje mi sie ze w czasie kiedy dorastales zostales po prostu zdominowany przez kobiety,mniemam ze byles wychowywany prxez matke,bez ojca,po prostu brak ci meskiego przykladu Szkoda mi ciebie,dlaczego nie znajdziesz sobie dziewczyny?

Gość gość
23.03 ma racje, niestety idż do psychologa bo marnie ci to wróży na przyszłość .

Gość gość
Miałem ojca ale on to szkoda gadać nigdy się mną nie interesował zawsze byłem wychowywany przez mamę a w dzieciństwie za względu na sąsiedztwo nie miałem kolegów tylko same koleżanki i starsza siostrę. Chciałbym znaleźć dziewczynę ale boję się kobiet sam nie wiem dlaczego mam tak od okresu dojrzewania kordynacja próbuje zagadać odrazu cały się pocę i trzęsą i ogólnie zachowuje jak desperat. A kiedy dostanę kosza czuje się załamany i nie mogę się pozbierać przez miesiąc czasem nawet dłużej.

Gość gość
Nie zalamoj sie ,otworz sie na ludzi,wyjdz na miasto,do kawiarni,na zabawe,jesli bedziesz sie izolowac twoja sytuacja bedzie sie poglebiac,napisz moze ile masz lat,uczysz sie czy pracujesz?

Gość gość
ucze

Gość gość
A rodzina?sxukales moze porady u rodziny? Przepraszam ze tak wypytuje ale jesli chcesz to mozemy popisac o twoim przypadku,

Gość gość
A to ze lubisz damskie ciuchy to jakis problem? Robisz komus tym krzywde? Ludzie maja rozne hobby, Ty masz takie. Ja bym nic nie zmieniala na twoim miejscu.

Gość gość
Jesteś zbocczonym transwestyta, normalny facet tak nie robi bez względu na przeżycia, albo kryptopedalem skorro lubisz w o***t, fu

Gość gość
Mam 20 lat uczę się Nikomu z rodzimy bym o tym nie powiedział Nie to nie jest moje hobby nawet tego nie lubię Nie sprawia mi to balet przyjemności teraz to już sam nie wiem dlaczego to robię na początku to była ciekawość Co kobiety czują podczas seksu Co by było gdybym był dziewczyna Czasem nawet myślę że gdybym urodził się dziewczyną to było by mi łatwiej w życiu ale nie chce zmieniać płuci czasem czuje się przybity i uważam że nie zasługuje na bycie facetem

Gość gość
Gdybys podal maila,to mozemy popisac swobodniej,bo tutaj zdarzaja sie przykre dla ciebie komentarze.jestem kobieta mam 26-lat.