Gość gość Napisano Luty 15, 2017 Dzięki za polecenie. Zabieram się za oglądanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 15, 2017 Nawet się cieszę, że Penetratora już nie będzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 16, 2017 A to potwierdzone? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 16, 2017 Raczej tak. Aktor odchodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 17, 2017 Czas na nowe postacie,może ujawni się w końcu tajemniczy Julian Dahl.Myślę,ze nie bez przyczyny jego imię pojawia się w każdym sezonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 17, 2017 Właśnie. Z Evenem im się udało i opłaciło. Może znowu wprowadzą kogoś w tym stylu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 18, 2017 Podobno o Noorze będzie sezon 4, ale to nic pewnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 18, 2017 Przecież o Noorze był sezon 2, to nie realne. Podobno każdy sezon ma mieć innego bohatera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 20, 2017 Też tak myślę. To nie miałoby sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 20, 2017 Jeśli sprawdzi się teoria,że kolejny sezon będzie o osobie,która ostatnia spojrzała do kamery na koniec poprzedniego sezonu a tak było w przypadkach Noory i Isaka,to kolejny będzie o Evanie.No i napis na końcu Alt er love,wprost z jego ściany,zobaczymy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 20, 2017 Sezon o Evenie. Jestem bardzo na tak, ale chyba też mało realne/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2017 Dlaczego Isak i Even wybili ten serial w górę i na większą skalę. Może i będzie o Evenie. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2017 Mam taką nadzieje. To mój ulubiony bohater. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2017 Mój też. Powinni pociągnąć ten wątek dalej, już nie oczami Isaka ale właśnie Evena. Tyle tam zagadek, niedomówień. Chłopaki odwalili kawał dobrej roboty a zwłaszcza aktor grający Isaka. Lubię też jego relację z Saną. Świetny sezon. Dla mnie najlepszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2017 Przyłączam się do klubu fanów Skam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2017 Witaj :) https://www.facebook.com/skampolska/?fref=ts Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 23, 2017 Mamy nawet polski twitter. Niewiarygodne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 23, 2017 Widać na zdjęciach jak zmienia sie Tarjei,w pierwszym sezonie taki dzieciak jeszcze a teraz w tym swoim beżowym płaszczyku wyglada świetnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 23, 2017 Prawda i całe jego dorastanie na naszych oczach. Też te aktorskie, bo jest świetny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 23, 2017 Ma talent.Taki pewny siebie wobec dziewczyn a taki nieśmiały i zawstydzony w obecności Evena.Serce mi sie krajalo jak cierpiał gdy widział Evena z Sonia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 24, 2017 Podobno nowy sezon dopiero późną wiosną, co może oznaczać kwiecień albo nawet maj. Jak to wytrzymać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 25, 2017 Nowy serial albo ponowny seans Skam? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 26, 2017 Po obejrzeniu Skam, kazdy inny serial wydaje mi się jakiś sztuczny i naciągany. Brak w nich takiego realizmu jak w Skam. Nie wiem co ma w sobie ten serial ale wciąga jak diabli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2017 Jeżeli serial miałby się skończyć przed wakacjami i mieć przynajmniej 10 odcinków,a ponadto każdy sezon ma w ciągu swojego trwania tygodniową lub 2-tygodniową przerwę,to powinien zacząć sie 7 lub 14 kwietnia,tyle teorii,a twórcy i tak zrobią co zechcą,oni nie trzymają się żadnych schematów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2017 Ważne, że będzie. Nie robi dla mnie większej różnicy kiedy wyemitują nowy sezon. Ważne żeby był dobry i o Evenie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 28, 2017 Też obejrzałam (wyjàtkowo szybko się ogląda♥) i czekam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 28, 2017 Po trzecim sezonie oczekiwania są ogromne,wysoko została podniesiona poprzeczka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 1, 2017 A miał to być niskobudzetowy serial dla norweskiej młodzieży na który nie wydano grosza na reklamę.Kto by przypuszczał,że osiągnie taki sukces na całym świecie.Ale jak coś jest dobre to samo się obroni i ludzie to docenią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 2, 2017 Święte słowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 3, 2017 Powinni wykupić prawa i puścić w polskiej telewizji. Oglądalność by się znalazła :) Pokazali by też naszym jak 'to' się robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach