Gość gość Napisano Październik 11, 2017 Warto go posłuchać,bo to bardzo mądry chłopak.Dużo mówi o tolerancji i akceptacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2017 Oglądałam kilka jego wywiadów i gość jest elokwentny i dobrze mówi po angielsku. może nas zaskoczy i będzie nawijał po polsku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 14, 2017 Oglądam ten serial. Jest świetny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 18, 2017 Na cda i resetonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 18, 2017 Ktoś jeszcze nie może znaleźć odcinków. Szkoda, że nie oglądaliście razem z premierą sezonu trzeciego i wcześniej. Wtedy to dopiero była posucha przez prawa stacji. Teraz nie ma problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 20, 2017 Fajny. Cieszę się, że dałam mu szansę. Ten temat też pomógł. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 21, 2017 Pamiętam,jak dokładnie rok temu zobaczyłam pierwsze urywki serialu na youtubie,od razu zrozumiałam,że to musi być coś niezwykłego.I nie pomyliłam się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 21, 2017 Haha. U mnie też zaczęło się od YouTube, ale od evakowego miziania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 22, 2017 A mnie zdziwiło, Norwegia? Nic norweskiego jeszcze do tej pory nie oglądałam, ale ciekawość zwyciężyła i to był strzał w 10 tkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 23, 2017 Tak, norweski nie zachęcał, ale fajnie, że się przemogłam. Okazało się, że zupełnie mi nie przeszkadza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2017 Mnie, z kolei, zachęcił do nauki tego języka. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 27, 2017 Co wam się najbardziej podobało w tym serialu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 27, 2017 To,że jest taki prawdziwy.W jakiś niesamowity sposób pokazuje emocje bohaterów,przez co możemy poczuć to co oni. A chwile ciszy które czasami się pojawiają, mówią więcej niż słowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 28, 2017 Prawda,nie mogłaś tego lepiej ująć.Dla mnie też relacje między przyjaciółmi,to że mimo różnic rozumieją się,akceptują i wspierają w każdej sytuacji.Cudowna przyjaźń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 30, 2017 Przyjaźnie były świetne. Szczególnie Jonasa i Isaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2017 Oglądam razem z chłopakiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2017 Podobały mi się ciekawe rozmowy pomiędzy Saną a Yousefem,Isakiem a Eskildem i moje ulubione pomiędzy Saną a Isakiem. Warto posłuchać z uwagą i zrozumieniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 5, 2017 Włosi już kręcą swoją wersję Skam. Podobno ma powstać jeszcze parę innych. Ciekawe kto choć w minimalnym stopniu dorówna oryginałowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 6, 2017 Zobaczymy. Czasami takie wersje bywają udane. Np. Nasza polska 'Brzydula'. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2017 Był taki jeden hiszpański serial młodzieżowy i Rosjanie postanowili zrobić własną wersję i nie podołali. Zbyt wiele niewygodnych tematów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2017 11:25 Chodzi Ci o Fisica o quimica? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 9, 2017 Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 10, 2017 Fisica to też fajny serial. Fer i david ♥ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 14, 2017 I Co Henrik naprawdę będzie na Warsaw comic conie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 15, 2017 Tak słyszałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 15, 2017 Podobno Jack Gleeson (jeoffrey z gota( też na tym będzie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2017 A podobno jofferey rzucił aktorstwo. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 26, 2017 Henrik już w Polsce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2017 Szkoda, że nie mogłam na tym być. Mam nadzieję, że ktoś zrobi relację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2017 Są już filmiki na YouTube,chyba fajnie to wszystko wyszło.Mam nadzieję,że będzie Polskę miło wspominał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach