Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Prawiki, wiecie jakie to uczucie palić z wlasną dziewczyną blanta na jej łóżku

Polecane posty

Gość gość
jakie to uczucie jak cie stary co noc posuwa?

Gość gość
Ty też nie wiesz jakie to uczucie. Tylko fantazjujesz bo próbujesz wzbudzić zazdrość bo masz podły i prymitywny charakter. Ludzie kręcą bekę z ciebie i twojego głupiego rozumku gimbusa z karaczana.

nic nie fantazjuje bo nie lubie kłamać, może trochę prawda z tą zazdrością ale to głownie po to aby pokazać kafeteriance z gg co straciła

Gość gość
A co to za dziewczyna pali blanty? Pewnie to jakas k****a co puszcza sie na pierwszym-trzecim spotkaniu

17:36 Pamietaj że mówisz o mojej dziewczynie... @Inn Bo to jest moja nie spełniona miłość i to mnie boli :(

Gość gość
Dash Rysiu dziś Ty jesteś przegrywem samochwałą i dymasz jakąś zdesperowaną prostytutkę, sam pisałeś, że ledwo już poznałeś, to Ci dała, pewnie ma przebieg jak podłoga na lotnisku, że też się nie brzydzisz tak zużytej lachy...

ale przynajmiej mam dziewczyne... jak was to tak bardzo odchodzi bo ona dziewicą nie jest od dawna i ma doświadczenie w sexie to fakt, ale przynajmiej mogę się od niej uczyć wiele :)

Gość gość
Nie wiem i nie zamierzam sie dowiadywac bo narkotykom mowie NIE!!!!

W życiu można spróbować wszystkiego ale trzeba mieć łeb i znać kontrolę ona jest takiego samego zdania

Gość gość
gość dziś Dobra sprawa taki blant ale byle ścierwo jak ty tego nie zapali bo to nie dla każdego ;) gość dziś Narkotyki to masz w głowie cepie ;D Jaranie to nie narkotyk.Pozdrawiam ciepło :)