Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niscy faceci mają

Polecane posty

Gość gość

przewalone - choćby nie wiadomo jak sie starali i stawali na głowie zawsze będą tylko co najwyżej kumplami. Zero imprez,brak seksu - wystarczy być debilem o iq troglodyty ale jeżeli bozia dała trochę wiecej w nogach to można przebierać jak w ulęgałkach. /czy zie naprawdę musi być takie pokręcone i niesprawiedliwe?

Gość gość
Widzisz, ja mam branie, jak mało kto a mam 170 cm, więc bzdura

Gość gość
ja wysoki 188 i jakoś nie chce mieć laski a lecą na mnie jak pszczoły do miodu

Gość gość
to nie jesteś taki niski bo ja mam 168 cm wzrostu i brania nie mam.

Gość wysoki facet
a wysoki to co lepiej ma? i tak mnie zlewają dziewczyny a ci niscy mają jakieś fajne laski.

Gość gość
Zapomniałem dodać, studiuję medycynę, jedno magiczne słowo i d**eczka na kolanach :)

Gość gość
Tak sobie sam tłumaczysz autorze a tu właśnie nie o wzrost się rozchodzi.

Gość gość
gość 17:30 a o co? Sęk w tym że ja sam nie uderzam do mega wysokich choć atrakcyjnych lasek bo to żałosne - ale dlaczego te mega niskie,kurduple wręcz też mają wymogi na koszykarzy a la nba?

Gość gość
Ja mam 182 cm wzrostu i brzydką twarz. W laskach przebierać nie mogę, bo dziewczyny na mnie nie lecą. Jestem prawiczkiem. Na przyciąganie kobiet składa się dużo elementów. Wzrost to tylko jeden z wielu.

Gość gość
Mój facet ma 165cm i ja na niego lecę :)

Gość gość
Bardzo niskie kobiety lubią wysokich facetów, co jest akurat w zgodzie z zasadami doboru naturalnego. Juz większe szanse masz u wysokich. Znam mnóstwo niskich facetów, ktorzy nie mogą się opedzic od kobiet, ale mają oni charyzmę, kasę, inteligencję, urodę etc..

Gość gość
Gość 17.51 to prawda,nie wystarczy być wysokim trzeba jeszcze tego wszystkiegi innego co napisałaś

Gość gość
Po części się zgodzę, ale na ogół jest to wina facetów. Mam na prawdę niskiego kolegę (może 65 cm w kapeluszu), który mimo wzrostu jest pewny siebie i nigdy nie narzekał na samotność. Natomiast mam tez kilku niskich kolegów o bardzo niskiej samoocenie w związku ze swoim wzrostem no i faktycznie powodzenia nie mają. Kobiety nie lecą tylko na wygląd, dla nas ważny jest przede wszystkim charakter, a raczej podejście do życia i do własnej osoby. A babki łatwo wyczuwają mało pewnych facetów.

Gość gość
165*

Gość gość
Mam 169 i super seksowna laska mnie podrywala, bo poza niskim wzrostem mam wiele atutów, inteligencja, ładna gęba, sexapeal.

Gość gość
Dodam że była niższa o kilka cm tak o pół głowy

Gość gość
Ponizej wzrostu 185 cm nie ma sie szans na dziewczyne

Gość gość
X Ponizej wzrostu 185 cm nie ma sie szans na dziewczyne X Hahah, to ponad połowa Polaków (średnia wzrostów Polaków to 177,4 cm -dane z 2001) było by samotnych :) Wiem, że to głupia prowokacja, ale weź się człowieku zastanów, bo niektórzy to czytają i na prawdę biorą to do siebie. Może jesteś anonimowy, ale nie musisz wypisywać bzdur. Dodam, że mój partner ma 178 cm i dla mnie to idealny wzrost mimo, że niska nie jestem.

Gość gość
32 lata,wzrost 168 mam pracę (zarobki oscylują w granicach 2000 zł netto) czy jestem przegrany czy jednak mam jakieś szanse?

Gość gość
Jasne, że masz.

Gość gość
To zależy od Ciebie. Kobiety nie lubią facetów co się użalają nad sobą. Zacznij wierzyć, że masz szanse to wtedy faktycznie będziesz ją miał.

Gość gość
Ani twój wiek, ani twój wzrost ani to ile zarabiasz, a twoje podejście do tych spraw ma wpływ czy znajdziesz sobie dziewczynę.

Gość gość
dzięki za te słowa otuchy - widzę że są tutaj jednak ludzie w porządku i ogarnięci co nie wyśmiewają cudzych problemów i uczuć chyba po prostu nie jestem atrakcyjny albo źle szukam - muszę chyba zadbać o własne ciało typu siłownia.

Gość gość
szukaj karlicy 140cm

Gość gość
a o co? Sęk w tym że ja sam nie uderzam do mega wysokich choć atrakcyjnych lasek bo to żałosne - ale dlaczego te mega niskie,kurduple wręcz też mają wymogi na koszykarzy a la nba? x Prawo doboru naturalnego, kobieta podświadomie szuka mężczyzny, który zapewni bezpieczeństwo.

Gość gość
To tobie się wydaje, że lecą na koszykarzy. Wybierają ich z innego powodu. Wysoki facet ma zazwyczaj więcej pewności siebie bo nikt mu nie wmawia, ze to problem. A niscy to daja sie omotac tym bzdurom, ze jak niewysoki to d niczego i przez to zachowuja sie jak szare myszy, a to juz nie jest atrakcyjne i pociagajace.

Gość gość
Autorze, jeślibyś był nawet Master Universum, ale męczący , jęczący, zgryzliwy, marudny, to żadna kobieta Cię nie zechce, bo nikt nie lubi przebywac z takimi osobami na dluzsza metę. Przy takich osobach to i niebo i słonce wydają się czarne.

Gość gość
Nie zwalaj na wzrost (twarz, uszy, nos, itp.), tylko popracuj nad swoim charakterem i podejściem do życia. KAZDY lubi przebywać z osobami pogodnymi, mającymi dobrą energię, i pozytywnie nastawionymi.

Gość gość
gość wczoraj - mam podobny wzrost i nie prawda że wzrost gwarantuje branie, mam nie wyjściową twarz to się nic nie zdziała wiem po sobie, bo niźsi byli przy mnie rwani przez fajne laski i to takie o których ja to pomarzyć mogę. Prawda taka że u faceta to twarz ważna a wzrost? przecież pełno niskich lasek jest koło 160 więc nie wiem o co chodzi...