Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przestałem szukać dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Pogodziłem się z tym, że będę sam. Wróciłem do rodzinnego domu. Do pracy dojeżdżam autem. Teraz mam rodziców, ale boję się co będzie kiedyś.

Gość gość
Długo szukałeś?

Gość gość
Ja też, chociaż od 3 tygodni spotykam w kościele dziewczynę która bardzo mi się podoba ona zawsze stoi w tym samym miejscu i zawsze jest na tą samą godzinę to ja se staje obok niej niestety po każdej mszy szybko wraca do domu i ciężko ją dogonić, jestem z Białegostoku, może kiedyś do niej zagadam...

Gość gość
jak ty chodzisz do kościoła na dziewczyny to ona pewnie szuka tam bolca jak cie do tej pory nie sprowokowała tzn, że jej twój koooooas nie interesuje

Gość gość
jedni jeżdżą na wiejskie zabawy inni do klubów z selekcjonerami. częśc pokłąda nadzieje w lekcjach flamenco i siłowniach inni nie stwarzają pozorów tylko sie piertolą z kim mają ochote bo ich bozia obdarya ładnym wygłądem. najczęsciej wtedy robią z tego wielkie halo i na tej podstawie warościują ldzi. najgorsze co może spotkać człowieka to szukac jepania tam gdzie nie pasuje

Gość gość
chyba że akurat nie szukaja jepania tylko jelenia. wtedy czesto można sie spokac z sytuacjami ze suka ociekająca seksem i do niego stworzona pojawia sie w jakichś dziwnych miejscach typu kościół albo schronisko dla bezdomnych

Gość gość
a potem dzieja sie jeszcze dziwniejsze rzeczy. jakieś dziwne mariaże z dwunastoma drużbami w szafie podczas nocy poślubnej każdy z koootasem wiekszym od przedramienia wybranka. dopóki widze ze korporacyjne szczury kopulują z korporacyjnymi szczurami patologia z patologią a pedały z pedałami to jestem w miare spokojny. gorzzej jak naglae uwaga kobiet skupia sie na bezrobotnych łysych patriotach z klubowymi szalikami albo seksowne intelektualistki szukają wrażeń po kośiołach

Gość gość
wtedy zastanawiam sie w jaki podatek wpiertolą koszty rekrutacj agentek do zadań spejalnych i gdzie będa szukac kasy na opłacenie tajnych operacji. zaczynam sie martwić bo to sie przeważnie końćzy tak że cel gdzies po drodze znika przysypany bieżącymi kosztami i każdy zaczyna kombinowac jakby tu coś wyrwać dla siebie zanim góra odpłynie z kasą na hawaje

Gość gość
jaki ładny wyglad,??????????? ha ha ha .....muisz miec kase i wykształcenie oraz zdrowie...ładny wyglad liczy sie tylko u kobiet :-) wiem to z doswiadczenia :-)

Gość gość
agentki zostają na lodzie spontanicznie i z konieczności tworzą jakieś lokalne komórki i zaczynayją robić to co umieją. czesto szukaja ich sfrajerzeni albo zaszantażowani szmalcojebcy którym pozory są pottrzebne do utrzymywania siebie i inych w przekonaniu że zyjemy w pańswie prawa

Gość gość
doświadczenie to przreklamowane źródło informacji

Gość gość
jak chodzisz do kościoła to ci staje na widok tej panny? masz ochote wejść do konfesjonału i zwalić sobie konia?

Gość gość
19:55 co z tego że jestem bardzo atrakcyjny.....to nie ma znaczenia dla kobiet, nawet dla nastolatek....wiem to z doswiadczenia wiec zaufaj mi.....u kobiet liczy sie co innego....pewnosc siebie, elokwencja no i oczywiscie muisz być kimś....jak to mówią byle kto ich nie interesuje :-) hej :-)

Gość gość
bywają przedsiewzięcia majce na celu hurtowe doświadczanie osobników żeby później sie pośmiac jak im szczena opada kiedy zostają bez grosza przy doopie

Gość gość
"zaufaj mi" za ile?

Gość gość
więc wchodzisz do tego konfesjonału bo wiesz że ksiądz nie spowiada w tej części mszy a tam widzis z jak se proboszcz wali gruche pod dzieci przyjmujące komunie:D

Gość gość
19:55 zaufaj mi to zle określenie....to co podałem to są fakty, duzo w necie jest o tym artykułów.... :-) jeśli jesteś zołnierzem albo lekarzem albo biznesmenem to wtedy masz duzo większe szanse plus pewnosc siebie i dobra gatka :-) fakty Ci podaje :-)

Gość gość
tak masz szanse. nie tylko ty zreszta:D

Gość gość
Ale jesli jesteś kobietą to owszem wystarczy atrakcyjny wygląd i pozory niesmiałosci i kazdy facet zniewolony.....u kobiet jedynie liczy się ładny wygląd...a nie u facetów. Pamietaj :-) hej :-)

Gość gość
przekręty i przewały nosące piekne nazwy zaczynające sie od słowa "na". psychologiczne rozgryzanie celu, synchronizacja i zakres działania. dasz wiare że na o wszystko wpadły zacpane dresy z miejskich blokowisk?

Gość gość
a gangsterskim półświatkiem kręcą gity które nie mają oporów przed wjepaniem kozłów ofiarnych do pierdla. to naprawde zdumiewające.

Gość gość
a większość policjantów boi sie im podskoczyc bo sa tak strasznie brutalni i nieopanowani a nie dlatego że tamci mają na nich teczki, haki i wilcze bilety ze stempelkiem z msw

Gość gość
[20:07 masz w zupełnosci racje,nie dzielę ludzi na kategorie gorsi czy lepsi...huliganie z blokowisk też o tym wiedzą,oni tez mają sposoby na podryw :-) mozesz byc nawet 100 kg chłopem łysym to nie ma znaczenia....kobiety nie są wzrokowcami tak jak my :-) im nic nie stanie na widok naszego tyłka :-)

Gość gość
po c***j żeś ten temat załozył?

Gość gość
nie bede sprawdzał czy coś im stanie na widok mojego tyłka. ale ty jak chcesz to droga wolna

Gość gość
masy pershingi...masa pershingów. mafia taka i maffia taka. rozpuścili was kooorfa zwyrole jak psy gończe. wystarczyło wam michy nie dac żebyście dla nich jepali za darmo

Gość gość
a teraz co? szukacie pana czy wspólnego zagrozenia kttóre was skonsoliduje na nieco wyższym poziomie niż dotychczas? myślicie że panujecie nad sytuacja albo kreujecie rzeczywistośc? robią z wami co chcą.

Gość gość
żaden okręt nie utonął bo to okręt podwodny. trza było nie hulac do szalup i nie wyrzucac z nich matek z dziećmi na co tera kooorfa liczyta? na litośc?

Gość gość
O co chodzi temu od małych liter? Policja, księża pedofile, dresy z blokowisk, agentki, mafia, kozły ofiarne, operacje i synchronizacje. Jak się to ma do tematu?

Gość gość
nie bedzie litości bo sami jestście kozłami ofiarymi. a mi też na pokładzie nie potrzebne wściekłe kooorfy