Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy maz juz mnie nie kocha?

Polecane posty

Gość gość

Jestesmy ze soba 5 lat, wczesniej mowil ciagle, ze mnie kocha i okazywal swoje uczucia. Teraz mam wrazenie, ze traktuje mnie z dystansem i jakby ma swoj swiat. Zapytalam sie, dlaczego nie okazuje mi uczuc tak jak kiedys wtedy on odpowiada, ze to bylo wczesniej a teraz jest teraz. Kochanki nie ma. Co zrobic zeby bylo lepiej ?

Gość gość
Motylki sie skonczyly...

Gość gość
Macie dzieci?

Gość gość
relacje w zwiazku zmieniaja sie z biegiem lat i to naturtalny proces, ja mam meza wiele lat i nie wyobrazam sobie byc wciaz do niego przyklejona jak kiedys kazdy musi miec troche prywatnosci i czas tylko dla siebie to normalne, a uczucia czasem sobie okazujemy czasem nie w zaleznosci od chumoru i dnia przeciez codziennie nie moze byc tak samo bo mozna sie pozygac czasem no trzeba sie poklocic potem pogodzic, itd

Gość gość
Ognoruj go tez nie warto

Gość gość
Nie rozumiem jak to uczucia sie zmieniaja ja jestem z mezem od 9 lat i nie widze roznicy w okazywaniu uczuc na poczatku a teraz. Maz mnie zaczepia prawi komplementy w lozku tez iskrzy moze nawet wiecej niz wczesniej. Mamy swoje sprawy znajomych zainteresowabia ale dalej nas ciagnie do siebie, placzemy jak sie rozstajemy na dluzej, non stop na tel nawet piszemy o glupotach.