Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pudrowy blond od palette

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś stosowała? Jaki jest efekt? Nie wychodzi zbyt ciemny? Dziękuję za odpowiedzi.

Gość gość
Sama się zastanawiałam jaki wychodzi mam jasny blond i chciałam przyciemnic ale boję się jak wyjdzie,moje włosy trzeciego rozjasniania nie zniosa:)

Gość gość
Ja właśnie w weekend zrobiłam ale jasnym pudrowym blondem, jest silnie rozjaśniający bo rozjaśnia do 5 tonów (odrosty na poziomie ciemny blond rozjaśniła do jasnego wyszedł ala beżowy, faktycznie jakiś "pudrowy"), na resztę włosów dałam tylko na 5 minut dla wyrównania koloru. W miejscu gdzie miałam jaśniejsze pasma wyszła prawie platyna, dlatego trzeba uważać. Pochwalę za odżywkę, którą trzymałam trochę dłużej niż podaje producent, włosy były po niej lśniące i miękkie no i zapach ma ładny.

Gość gość
A palett ma jasny pudrowy blond? Widzę tylko pudrowy a później różany, a możesz podać numer farby?

Gość gość
zastanawiam sie nad nim

Gość gość
Więc właśnie zrobiłam tym pudrowym blondem, zaryzykowalam i wyszedł super! Miałam bardzo jasny blond 12.0 wellaton po nałożeniu wyglądał jak brązowy, ale po umyciu i wysuszeniu wyszedł prawie jak na pudelku powiem ze dla mnie nawet ładniej niż na zdjęciu. Polecam i będę jeszcze raz nią farbowac. Dodam jeszcze ze delikatnie daje platynowe refleksy .

Gość gość
Zapomniałam dodać ze kladlam odrazu na całe włosy i trzymałam 35 minut ale moglam nawet te 45, sądzę że przy tym kolorze to trzeba odrazu na całe bo inaczej będzie zbyt duża różnica między odrostami a reszta wlosow:)

Gość gość
Oceniam odcień BW12 jasny blond ta farba ma sporo plusów i minusów po pierwsze kolor jak na opakowaniu jednolity zapach trudny ale potem ujdzie minusy piecze pali nie wytrzyma się dłużej niż 15 minut nie spaliła mi włosów ale na dużo chemi i jest mocno ja nam blond loki wysuszone jak 100 diabli przez nią uratowała mnie odżywka czarna gliss kur nie polecam ogólnie

Gość Kasia

Właśnie jestem po malowaniu, niewytrzymalam w niej nawet 5 min mimo to farba strasznie rozjaśnia włosy na jasnych włosach, wygląda okropnie,. Nie polecam