Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o ottlych ludziach?

Polecane posty

Gość gość
A wiecie,że autor miał brata bliźniaka?...brata zjadł pies a na niego się wyrzygał.

Gość gość
leze i żre šobie paczki bo dzis tlusty czwartek waze 130kg to moge jesc bo chuda jestem

Gość gość
Ważę trochę ponad sto kg ale jak o tym mówię znajomym to nie wierzą bo wyglądam na mniej podobno. Jestem w związku, korzystam z życia, jestem aktywna i czuję się dobrze w swoim ciele. A jak komuś coś nie odpowiada to niech nie patrzy. Wystarczy odpowiednio dobrać rozmiar ubrań, włosy mam ładne i twarz, mój chłopak nie narzeka na moje ciało ;) Jesteście bardzo ograniczeni i macie wstrętne charaktery pisząc takie okropne rzeczy. Niestety trudno jest schudnąć, ale warto cieszyć się życiem bez względu na rozmiar. Ja nie narzekam, jestem szczęśliwsza niż niejedna chuda koleżanka które wiecznie narzekają :)

Gość gość
Na grubych powinien byc przymusowy g**** chodzi tu o kobiety bo facetowi wolno byc grubemu a swoja droga mowisz ze jestes szczesliwa ze wazysz ponad sto to moze typ plytkiego faceta ogladalas ten film?ja ogladalam i pewnie w tb tez tak jest

Gość gość
Grubych do utylizacjj

Gość gość
Grubych do utylizacji jak zachorujesz i przytyjesz to zrozumiesz co to znaczy i jakie jest to "przyjemne" GŁUPI jesteś i tyle