Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o ottlych ludziach?

Polecane posty

Gość gość

Ja uwazam ze powinno ich sie wybic zeby nie zabierali powietrza nam szczuplym gdyz statystyki mowia ze niebo ma coraz mniej swiezego powietrza a grubi oddychaja wiecej i szybciej wiec musimy zutylizowac ten rodzaj ludzi

Gość gość
Grubych zdecydowanie trzeba wymoordowac zeby sie nie mnozyli

Gość gość
Grubiii sa wsrod nas

Gość gość
przede wszystkim powinni płacić wyższe składki chorobowe i rentowe. Powinny one rozsnąć progresywnie wraz ze wzrostem BMI powyżej granicy 25 dwa; powinni mieć obowiązek wykupywania podwójnych biletów np. na samolot czy pociąg, bo zajmują powyżej 1 miejsca i ktoś kto musi siedzieć obok nich, mimo, że zapłacił za całe miejsce to ma go do dyspozycji tylko część i musi się męczyć w podróży; i wreszcie tertio należy im racjonować żywność, nie wiem na kartki czy co, żeby tyle nie żarli. a dostarczanie im żarcia i kalorycznego picia poza przydział winno być karane grzywną lub pozbawieniem wolności, a co najmniej chłostą

Gość gość
Grubych oddac do auszwic wiecie ile z tego byloby mydla?

Gość gość
Ja ostatnio widziałam 3 grubaski i to takie naprawdę duże. Ile to trzeba wp*****lać, żeby tak wyglądać?

Gość gość
Ida ci takie spasluchy i jeszcze jedza ulica jakies lody czipsy dobrze ze jest zima to siedza i sie pasa a latem wymda zeby schudnac..i idzie ci taka chodnikiem i zajmuje cale przejscie i latwiej przeskoczyc niz obejsc wstyd drogie panie

Gość gość
Czemu od razu utylizacja? A nie lepiej przymusowo odchudzić?

Gość gość
Mysle ze nie warto odchudzac takiej choloty, bog nie przewidzial dodatkowych zabiegow na tego typu procesow, ludzie ktorzy chca zmienic losy swojego przeznaczenia albowiem oni beda osadzeni, nabic na pal i spalic

Gość gość
Ktora gruba chce ciastko z kremem?a potem to wyrzyga i zje wymiociny ponoc maja mniej kalorii

Gość gość
Gdzie sie podzialy same grubaski.. Gdzie te ich zarcie gdzie tamtee kwasy

Gość gość
Fakt, wyjdą ze sklepu z siatami i po drodze do auta muszą opierniczyć chipsy, albo ciastka.

Gość gość
Moj tata lekarz zawsze mowi "jak widze takiego grubasa, to widze jego choroby i to jak pare osob musi reanimowac takie cielsko..." Czasem tak bywa ze szpitalne lozka bywaja za male albo niewytrzymale. Jest cos takiego jak wspolodpowiedzialnosc za zdrowie. Jak ktos zre i zre mimo, ze juz jest otyly to samemu sobie toruje droge do smierci...

Gość gość
sro jestem szczupły głupie pytanie

Gość gość
Wlasnie bo ja rozumiem jak ktos jest otyly bo choroba mu sprzyja rozwojowi otylosci a ten co tylko zre zre i nic z tym nie robi starsze kobiety im wybacze ale mlode zapasione? Dziewczyna ma 16 lat i wazy 100 kg, siostrzyczka jej 20 i ponad stowe matka spasiona masaakra dziennie to ja nie wiem ile one zeżra jak 3 razy do sklepu chodza a sklep pod domem to rzut kamieniem

Gość gość
Każdy ma inny organizm i niektórym jest znaaacznie trudniej schudnąć od reszty. Kiedyś na http://www.runners-world.pl/ czytałam o tym, polecam poszukania sobie tam tego artykułu.

Gość gość
Grubi duzo pierdza i zatrowaja powietrze

Gość gość
Do kalifatu wiecie ile z twgo glow bedzie taka na kij nadziadź i lampion przy domu zrobic

Gość gość
Już wolałbym być gruby niż tak pieprznięty jak autor wątku. Hitler przy tobie to był w porządku facet. Jesteś chorym śmieciem.

Gość gość
20:46 powiedział grubas :D

Gość gość
20:46 bo jestes gruby?i pewnie powiesz ze nie i tak ci nie uwierze bo cie widze

Gość gość
Niektorzy karmia swoje kobiety ttlko po to uwaga ..zeby byly jeszcze grubsze patologia spasionych łajz

Gość gość
Grubasy przestańcie tyle wp*****lać. Do kogo macie pretensje?

Gość gość
jestem szczupla, ale uważam ,ze nalezy im wspolczuc bo maja problem albo zdrowotny, albo to wynika z ich psychiki ze sie objadaja

Gość gość
Grubi wspolczuje wam ze tyle zrecie a na swiecie dzieci gloduja

Gość gość
21:00 no bez jaj :D

Gość gość
Gruby czy chudy każdy jest człowiekiem i szanujmy się nawzajem. Chamskie wpisy są zapewne osób nie przekraczających 20-stki. Pozyjecie zobaczycie jak to jest chorować itp

Super to wszystko się prezentuje :) Moim zdaniem jak najbardziej warto na to zwrócić uwagę :)