Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta z miseczką mniejszą niż 70C to wyrób kobietopodobny i imitacja

Polecane posty

Gość gość
idzie taka chuda szkapa i myślisz że jest cudem świata

Gość Płaska fit laska
Jesteście żałośni. Ja mam najmniejszy rozmiar czyli miseczka A, ale ważę 44 kg i jestem idealna jeśli chodzi o proporcje. Mam w d***e że jestem płaską deską i nie mam zamiaru robić inwazyjnej operacji za 15 tysi żeby komuś coś udowodnić. Dziewczyny wysportowane bez grama tłuszczu mają płaskie cycki. Wole mieć płaskie cycki niż być wielorybem. Amen

Gość gość
Za chudymi gwiżdżecie hipokryci a nie takimi jak ja Barbapapami z tyłkiem jak u murzynek z raperskich teledysków. W sumie to dla mnie dobrze, bo nie chciałabym być wygwizdana, poza tym skromna jestem. ;)

Gość gość
A teraz drogi autorze, powtórz to kobietom po mastektomii. Uzywania mózgu życzę.

Gość gość
Fit lasko, ja jestem wielorybem i Cię popieram. Bądź taka jaka chcesz być, nie daj się jakimś durnym trzepikoniom. Ja mam ten problem, że niezależnie od masy ciała, nie potrafię być zadowolona ze swojej figury (a ważyłam już i 10 i 20 i 30 kg mniej), poza tym ostro przytyłam od antykoncepcji hormonalnej i w tym momencie już niestety robi mi się wszystko jedno.

Gość gość
chude szkapy przytyjcie to moze cos wam pojdzie w cycki

Gość gość
nogi jak patyki i to ma być seksowne waszym zdaniem

Gość gość
po chuj wam ta silownia jak tracicie cycki na tych cwiczeniach

Gość gość
silka po to by pieknie wygladac nago i w ubraniach. chuy z cyckami, wazne ze wchodzimy w kazda bluzeczke :)

Gość gość
tak pieknie wygladać chyba jak babochłop z kaloryferem

Gość gość
A może niektóre kobiety lubią ćwiczyć i wolą być szczupłe dla siebie, bo lepiej się z tym czują, niezależnie od wielkości cyców? Ja jestem przy sobie i pewnie większość z was samców powie;" po ch/uj Ci cycki jak jesteś wielorybem, schudnij gruba świnio". A po schudnięciu lamenty, że jestem płaska. No najlepiej żeby laska była szczuplutka i jednocześnie miała cyce jak większość kobiet z otyłością 2 stopnia, ale nie każda ma predyspozycje do takiej sylwetki - w zasadzie większość nie ma.

Gość gość
jeśli macie zbyt mało tkanki tłuszczowej to jest bardzo złe dla organizmu

Gość gość
gość dziś a po chhvj mi cycki?

Gość gość
co to znaczy byc przy sobie? ja uwielbiam sie przy 52-54kg na 1,62. lubie czuc sie drobna jak dziewczynka bo wtedy czuje sie jakby czas nie uplynal, jakbym miala na cos wplyw, tak bezpiecznie w drobnym ciele ktore przypomina mi beztroskie dziecinstwo.

Gość gość
imitacją kobiety i babochłop są kobiety po siłowni które myślą że wszelki tłuszcz to zło bo tak Ewa Chodakowska mówi to wygląda seksi anorektyczna budowa ciała ma być seksowna hahahaha

Gość gość
A może są kobiety które mają wywalone na bycie sexy albo w ich postrzeganiu sylwetki taka fit-lekko umięśniona sylwetka jest seksowna i z takim ciałem czują się atrakcyjnie? Czasy kiedy faceci dyktowali babkom jak mają wyglądać powinny się wreszcie skończyć. I tak zawsze będzie grupa kobiet, która usilnie będzie chciała sie przypodobać facetom i taka która się podoba niezależnie od wszystkiego. Poza tym jeszcze raz powtórzę, jako babka która ma sporo tu i tam i biodra i talia i tyłek jak u latynoski - to się u nas za bardzo nie podoba, u nas panuje kult szczupłości, oczywiście jak do tego jest big cyc to jest idealnie. A biodra, tyłek, większe uda, to już niekoniecznie są pożądane, mimo tak usilnie lansowanych przez pewne kręgi wielkich pupsk.

Gość gość
właśnie wieksze uda i tyłek są pożądane przez mężczyzn

Gość gość
"właśnie wieksze uda i tyłek są pożądane przez mężczyzn" - no to chyba przez nieliczną grupę albo za wszelką cenę nie chcą tego przyznać. Zresztą sama widziałam reakcje facetów na bardzo szczupłe koleżanki - bez wyraźnych wcięć w talii, z pupami prawie równymi plecom, chudziutkimi nóżkami i uwierz to nie były reakcje, które sugerowałyby że koleżanki są aseksualne.

Gość gość
ja nie lubie u kobiet zbyt chudych nóg lubie jak kobieta ma masywniejsze uda

Gość gość
najbardziej mi się podobają zwykłe dziewczyny które ważą 60-65kg które rzadko chodziły na siłownie takie pożądam

Gość gość
patyczaki nie są seksowne,ma być szczupła łydka i proporcjonalne masywniejsze uda,ale takie akuratne,udo prawie jak łydka wygląda okropnie

Gość gość
Niekoniecznie. Ale niech baby się przejmują, bo przecież same oceniają instrumentalnie facetów.

Gość gość
haha

Gość gość
haha