Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Choinki Lechbet

Polecane posty

Gość gość

Witam, co sądzicie o sztucznych choinkach? lubicie? nie lubicie? ktoś z was ma choinkę z tej firmy ?

Gość gość
moim zdaniem bardzo nowoczesne podejście do choinek ta firma mnie osobiście zachwyciła różnorodnością nie tylko gatunkową, ale również cenową my mamy dwie choinki Lechbet, w ogóle się nie niszczą, pięknie się prezentują i nie były wcale drogie!

Gość gość
ogólnie nigdy mi się nie podobały sztuczne choinki i zawsze czy na święta czy przed domem mieliśmy żywe, ale odkąd poznaliśmy choinki lechbet, to powiem wam, że kompletnie zmieniłam zdanie taka choinka nie robi bałaganu, nie gubi igieł , wygląda jak żywa i nie trzeba za bardzo jej pielęgnować, bo jest przecież sztuczna dobre ceny, szeroki wybór jesteśmy zadowoleni z zakupi choinki lechbet

Gość gość
dokładnie, choinki sztuczne zawsze mnie sie źle kojarzyły, ale odkąd poznałam choinki Lechbet to całkowicie zmieniłam o nich zdanie nie wiem, czy to za sprawą jakości, grubości igieł, czy ogólnego wyglądu ale w każdym razie prezentują sie super. mamy parę choinek przed domem, i naprawdę wszyscy zawsze myślą, że to żywe :)

Gość gość
no my mamy co roku choinkę lechbet na święta nigdy jakoś nie wpadłam na to, by postawić sztuczną choinkę przed domem, ale skoro to jest norma i coraz więcej osób tak robi i nie jest w tym nic dziwnego, to moze i ja spróbuje tylko nie wiem na którą się zdecydować czy sosna, czy świerk, jak myślicie?

Gość gość
sosna zawsze mi się bardziej podoba :) ma wyjątkowe długi igły, do tego jest taka puszysta wg mnie ma swój urok świerk jest klasyczną choinką ;) nic ciekawego, ale sosna zawsze robi wrażenie moim zdaniem