Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o tej pracy?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Chciałabym poznać Wasze zdanie. Moja znajoma od lat pracuje za granicą. Zaproponowała mi formę dorobienia w Holandii. W 3 dni (36 godz.) zarobiłabym 1200zł. Praca polega na sprzątaniu toalet podczas jakiejś dużej imprezy młodzieżowej

Gość gość
zabierz ze sobą op1, sole trzeźwiące i tabletki antykoncepcyjne

Gość gość
nie przyjmuj od nikogo papierosów, tabletek na ból głowy ciasteczek z nadzieniem,propozycji zostania 5 żoną i nie właź do kibla jak sie bedą cpuny piertoliły

Gość gość
poproś znajomego żołnierza żeby ci zzałatwił delbete przed wyjazdem. ubezpiecz sie na wypadek hpv, eids śmierci, niechcianej ciąży i wrobienia w handel narkotykami.

Gość gość
tzn tam akuratt mozna ale nie wiadomo co bedziesz miała bagażu na granicy. jak coś zarobisz o wymień kase w kantorze na lonisku zedrą z ciebie i tak dalej ale jak nie będą wołali dokumentów tożsamości to sie długo nie zastanawiaj. najlepiej od razu na złotówki. nie gódź sie na przelewy bankowe nie podpisuj umów k asa z góry a najlepiej nigdzie nie jedź

Gość gość
ale jakby co to sie nie przyznawaj polakom że jesteś polką. mów że jesteś z rumuni i przyjechałaś z braćmi cyganami

Gość gość
najlepiej sie jakoś oszpeć. wybij se zeba na przedzie albo oko. unikaj polaków nie przyjmuj zaproszeń na nocleg bo cie ojepią. wynajmij coś tanio a znajomej powiedz ze idzies sie pobzykać zturasami

Gość gość
nie no żartuje ale badź czujna. dopytaj sie dokładnie co jak gdzie kiedy za ile w jakim kolorze a jak ci zacną piertolić że ci robią łaske a ty taka nieufna to powiedz że polecisz i nie leć

Gość gość
spróbuj ich jakos zaskoczyć. jak znam życie to chcą na tobie zarobić wrobić cie albo obiecali ze cos zrobią dla kogoś ale maja plany urlopowe. jak tylko zaczną kręcić to poruć nadzieje. jak zaczną piertolić ze ich rozmowa elefoniczna kosztuje to ich przeproś i popros kase na bilet. jak ci ja przyśla to ją im im oddaj i nie leć

Gość gość
Na trzy dni, to ci sie wcale nie opłaca wynajmować żadnego mieszkania, ani pokoju. Przekimasz te dwie noce w robocie, weźmiesz swoje 1200 i wrócisz.

Gość gość
jak zaczną cie wyzywać od koooref i piertolonych polaków za o ze ich wystawiłąś to im wyślij mms f**ka i napisz że sie jepali sami

Gość gość
100euro/dniowka.wiec to normalana pensja.ale czy ci sie oplaca tam jechac na 3dni.koszty dojazdu.

Gość gość
o właśnie jak oś takiego usłyszysz to od razu planowa zakamuflowana ewakuejszyn

Gość gość
Piszecie jakby wyjeżdżala co najmniej do Iraku :D

Gość gość
36 h tzn że będziesz robiła na dwie zmiany. nie słyszałem żeby w holndii orgnizowano poprawiny a to naczy że bedzie am sporo obserwatorów ufo dzifek stręczycieli, lokalnych mafiozów policji i c***j wie czego jeszcze. pewnie pedałów bedzie najwecej

Gość gość
A przecież Irak przyjechał do Holandii ;)

Gość gość
a wojujące zaćpane pedały na widok normalnej pracującej kobiety ze wschodnich stepów moga dostać piertolca

Gość gość
Masz fajna znajoma zalatwia ci robote ktora polega na sprzataniu kibli.nikt tej roboty nie chce robic wie szukaja frajera.

Gość gość
jak już to nie daj sie wrobic w ostatnia zmiane. chyba ze chcesz zapoznac sie z zawartościami kieszeni półżywych narkomanów odpoczywających przed jakąs kierowniczą zmiana w jakiejs szklarni. duo tam nie znajdziesz a co cie może ujepać w paluszka

Gość gość
Mnie wyglada to tak:znajoma dostala ok 500 euro za sprzatanie kibli.ale ze brudzic sie w moczu i kale nie chce szuka idiotki ktora zrobi to za 300euro a i tak jej zostanie ja czysto 200euro i nawet paznokci nie pobrudzi wobie.olej tą swoją znajoma.robota moz jest dla 2 osob a ona szuka jednej ktora zrobi za dwie .

Gość gość
a ie z tycch 1200 stracisz na nocleg i żarcie? zzapiertalać 12 h w takich warunkach może byc ponad woje siły szcególnie jak sie nie wyśpisz i nie dojesz. cos zginie tobie podrzucą mała częśc i cie zaanclują z królową lesbijek na unie europejską

Gość gość
ja nie mówie że cie spotka coś złego. ja mówie żebyś sie zastanowiła nad ryzykiem

Gość gość
Daj sobie spokuj.minus koszty dojazdu i zarcia zostanie ci akurat tyle co w pl bys zarobila.oplacalo by ci sie jechac na dluzej i nie do czyszczenia kibli.jakbys byla moja kobieta to byk ci nie pozwolil na to .a jakbys byla moia corka to bym ci zaplacil tyle samo zebys tam wogole nie jechala.

Gość gość
ile jej zosttanie? najpewniej nic jej nie zostanie jak jej pozyczą na dojazd. chyba ze to twoja sprawdzona przyjaciółka albo rodzina. ale rodina też nieświadomie cie może w coś wpiertolic. w ogóle bym sie nie odzywał jakby chodziło o cos innego ale wygląda mi to na światowy zlot narkomanów i dewiantów wszelakich którzy będą sie socjalizowali przy 120 decybelach monotonnej napiertlanaki i epileptycznym oświeleniu

Gość gość
chociaż z drugiej strony jak zapiertolisz ze cztery tabsy to ci czas może nawet miło minąć. ale jak wcześniej tego nie brałas to bierz

Gość gość
to nie bierz....sorki

Gość gość
wystarczy że sie nawdychasz oparów od zielska i ci może cos otpiertolić. przynajmniej ja na to reaguje głębokim załamaniem nerwowym i myslami samobójczymi. po grochu raz sobie chciałem odciąć noge bo mnie zacęła swędzieć. ta myśl mnie tak prześladowała że już miałem plan amputacji w głowie

Gość gość
Wyjechała dziunia na trzy dni sprzątać kible do Holandii. Wzieła cztery tabsy dla rozkurczu. Za jakiś czas.... - ty. Co ta dziunia robi w kiblu? - sprząta - czwarty tydzień bez przerwy??? ;):)

Gość gość
a zakładam że jak padniesz fizycznie to sie znajdzie kilku doroczyńców którzy cie bedą chcieli postawić na nogi. no i co zrobisz. brdziesz sobie myślała "przyjaciółka mi dała szanse nie moge dac plamy, ci ludzie wygladaja na tak pełnych energi. chrupne dropsika i domyje wszystko na błysk żeby po wszystkim uścicskac sie z psoapsiółka i zyczyc jej w duchu żeby ją wyjepało całe isis

Gość gość
otóz to. tam to chodzi w cenie gumy do żucia jak sie wie gdzie kupić