Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

BÓL W PRAWYM BOKU POD ŻEBRAMI, MAM SIĘ BAĆ?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 21 tc, jak dotąd wszystko jest idealnie nic się nie działo, zaczęłam odczuwać ruchy dziecka, na ostatniej wizycie byłam w 9/01, lekarz potwierdził, że wszystko jest w porządku. Tej nocy obudziłam się z dość mocnym bóle w prawym boku pod żebrami, narastał kiedy próbowałam położyć się na prawej stronie, po wizycie w toalecie, powrocie do łóżka i odczekaniu 5 minut wszytko ustało. Było to przed 1 w nocy. Koło 1:45 znów obudził mnie ból tym razem znacznie mocniejszy, który ustępował kiedy położyłam się na plecach. W międzyczasie zasypiałam kilka razy na okres 15-20 minut i znowu czułam ból, nie zawsze taki silny ale był. Wszystko ustało koło godziny 4 i do teraz nic nie boli. Nie wiem czy się bać, czy panikować.. Ból bardzo przypominał kolkę, chociaż nie ustawał gdy podnosiłam nogi ku górze a przy kolce zawsze tak się działo. Mam siedzącą prace, ogólnie czuje się dobrze i w dalszym ciągu czuje ruchy dzidziusia. Do lekarza mogę iść najwcześniej poniedziałek bo teraz zwyczajnie go nie ma... Powinnam się bać, czy panikuje...?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować