Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w friend zone możliwy jest seks czy to już jest seks zone?

Polecane posty

Gość gość

Proszę o odpowiedzi feministki i nowobogackie sponsorowane singielki. One najlepiej znają się na temacie.

Gość gość
Nie ma seksu w friendzone, inaczej to friends with benefits albo przygodny seks.

Gość gość
może być freindzone z seksem! np. dziewczyna uprawia seks ze swoim kochankiem i pozwala przyjacielowi patrzeć przez dziurkę od klucza i się masturbować:)

Gość gość
nie. we friendzone seksu nie ma.

Gość gość
fz to fz - i nic ponadto. Jesteś co najwyżej frajerem od popilnowania torebki.Na więcej nie licz. Dałeś się zaszufladkować jako przyjaciel i ustawiłeś te relacje pod kątem koleżanka-kolega to teraz sam miej pretensje do siebie.

Gość gość
jak obliczyć pole powierzchni seks zone bo czytałem że jest to (szerokość miseczki * głębokość pochwy) / długość penisa i wychodzi współczynnik jaki może być seks bez zobowiązań

Gość gość
Ja rozumiem "friendzone" jako po prostu ZWYKLA przyjazn czy tez koleżenstwo bez podtekstów czy seksu

Gość gość
Ja tam kocham wirtualny seks, numer jeden w polsce to http://sextelefon.top/ Piękne kobiety, gotowe na wszystko i u niektórych lasek masz możliwość realnego spotkania, więc wiesz z kim rozmawiasz przez ten seks telefon

Gość gość
Może trochę nie na temat ale uważam, ze zwykły seks jest przereklamowany, warto spróbować czegoś nowego np seks telefonu... Moje pożycie erotyczne ożywiły dziewcyzny z http://seks-telefon24.pl/ tylko się nie śmiejcie, tego najpierw trzeba spróbować a dopiero potem oceniać.