Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak często mająć dziecko pozwalacie męzowi na sex

Polecane posty

Gość gość  Kasiaaaa
A je nie "pozwalam" bo co to ma być w ogóle, jakie dziwen okreslenie :O my sie kcham ywtedy kiedy oboje chcemy. lub gdy jedno chce a drugie tak mniej ale daje sie namówić ;) jest to 5-6 razy w miesiacu. zawsze wieczorem, tak po 23ciej jak się kładziemy, czasem już wcześniej wino czy coś, czasem spontanicznie. nie lubię za bardzo seksu rano. choć sie zdarza (rzadko) mamy 6-letnie dziecko.

Gość gość
ja może nie jestem nieszczęśliwa, ale wolałabym cześciej. Ale wiedziałam na co się piszę, mój mąż zawsze miał mniejszy temperament niż ja.

Gość gość
Ja nie muszę 3 x dziennie , mam niskie libido. Mąż tez nie ciąga mnie do wyra codziennie, ale nigdy mu nie odmawiam nawet kiedy nie mam za bardzo ochoty ponieważ on seksi się min przez godzinę . Jestem tak wytarmoszona ze mam dosyć . L

Gość gość
wy jestescie nienormalne ? ja 3-4 w tygodniu 11-latek. 3 latek i jestem w ciazy :d

Gość gość  Kasiaaaa
do 13:28 a cy Ty masz pojęcie, że są ludzie którzy maja niskie libido, mniejsze potrzeby i nie są z tego powodu bardzo nieszczęśliwi? czy życie wokół seksu sie tylko kręci? czy ja napisałam, że mam seks raz w miesiacu, czy więcej? ktoś niech ma 3 x dziennie, ktoś 3x tygodniowo, ktoś 3x w miesiacu, jak mu tak pasuje, no ludzie. najwazniejsze żeby dana para się dodadywała w tej kwestii, a nie licytujecie tu się, która więcej. ja akurat w ciąży od 3 miesiąca mialam zerową ochotę i seksu nie było do końca ciązy + połóg -i co jakoś dalismy rade. ogarnijcie sie.

Gość gość  Kasiaaaa
tak tylko dodam, że na forum to każdy może pisać co mu się podoba. Nie twierdzę, że osoby majace 1-2-3 dzieci , piszące że uprawiają seks kilka razy w tygodniu kłamią, bo na pewno takie osoby jednak są. Ale napiszę o mojej koleżance - ma dwoje dzieci 7 i 2 lata. seks uprawiają jak ona ma ochotę , maż musi ją bardzo prosić, ona mi opowiadała, ona seksu od drugiego porodu nie znosi (może jakaś blokada psychiczna, obawa przed c ciąża, nie wiem, ona sama nie wie ale mowi że jej brak seksu pasuje)... i seks jest może raz w miesiącu... a często rzadziej. np raz co 5-6 tygdni... i maż musi ją bardzo namawiać i prosić o ten seks. ale Wy (niektóre) byście sie nawet anonimowo nie przyznały, tylko byśście pisały że uprawicie dziki namiętny seks 5-7 razy w tygodniu mając niemowlaka co się budzi 4x w nocy ... :O

Gość gość
"pozwalacie mężowi na seks" ????? Życzę Twojemu mężowi, aby znalazł sobie kobietę, która będzie z własnej woli i dla przyjemności uprawiała z nim seks, a nie łaskawie "pozwalała".

Gość gość
Bo pytanie powinno brzmiec czy czesto uprawiacie sex badz jak czesto macie ochote . a ta wyskoczyla z pozwoleniem.

Gość gość
Nie . pytanie powinno brzmiec jak czesto dopuszczacie do siebie meza. W tematach staraczek sie czesto zdarza ze w ten dzien dopuscilam do siebie meza:)

Gość gość
Wyskoczyła z pozwoleniem bo widocznie tak myśli. Seks jest czymś co chce tylko mąż a ona mu pozwala albo nie. Dopuszcza też byłoby tu dobrym określeniem :-P

Gość gość
Ciekawe jak czesto maz jej pozwala na szybki numerek. Pewnie spragniony to czeka az go zona dopusci:)

Gość gość
Dopuszcza to się knura do lochy :D :D

Gość gość
I psa do suki:)

Gość gość
gość Kasiaaaa dziś tak tylko dodam, że na forum to każdy może pisać co mu się podoba. Nie twierdzę, że osoby majace 1-2-3 dzieci , piszące że uprawiają seks kilka razy w tygodniu kłamią, bo na pewno takie osoby jednak są. x Oczywiście, że są. I jest ich wiele. Osoba od 3 razy dziennie też nie musi kłamać. Myślę, że jest to takie uogólnienie, że właściwie często zdarza się 3 razy dziennie. Wiadomo, że jest miesiączka, przeziębienia, czasem coś innego trzeba w tym czasie zrobić, ale podsumowując ta osoba może napisać, ze uprawia seks 3 razy dziennie. Do autorki. Ja nie pozwalam na seks mężowi. U mnie to wygląda inaczej. W umowie mamy, że żądam codziennego seksu z jej orgazmem.

Gość gość
Pozwalać mężowi na seks? Bez jaj!!! Jesteśmy 12 lat po ślubie, a wcześniej też zażywaliśmy tej przyjemności i nic się nie zmieniło, nadal częste są nasze stosunki, bywa, że i 2-3 razy dziennie, ale czasami i 2-3 dni obywamy się bez nich[choroba, jakieś wydarzenie wywołujące stres i brak ochoty] Ogólnie obje lubimy zabawić się, ale jak drugie z nas nie ma ochoty nie naciskamy. A w miesiącu? na pewno ponad 30 razy.

Gość gość
No tak, bo jak się nie ma dziecko, to dopuszcza się do siebie męża tak często jak często jest to konieczne, żeby zostać zapłodnioną. A jak jest już dziecko to trzeba skalkulować, jakie minimum jest konieczne, żeby osiągnąć to co się chce :-) Niestety. Nie jest to tajemnicą, że istnieje klasa kobiet, które traktują seks jak towar i manipulują nim, aby osiągać swoje cele. Seks jest im potrzebny żeby spłodzić dziecko. I do tego potrzebny jest mężczyzna. Jak dziecko jest spłodzone to mężczyzna dalej jest potrzebny, żeby pracował na to dziecko i pomagał je wychowywać. A po to żeby ten mężczyzna chciał pracować na to właśnie dziecko i tą kobietę, a nie poszedł sobie do innej, trzeba, mówiąc kolokwialnie, mu dawać. Najlepiej nie za często. Szczerze współczuję mężczyznom, którzy związali się z takimi kobietami.

Gość gość
jak się ma juz dziecko to się dopuszcza tylko męża do kolejnego rozpłodu. Podobnie dopuszcza się ogiera do klaczy, w odpowiednim terminie. A gdzie przyjemność ze wspólnych igraszek, gdzie pocałunki, spoglądanie sobie w oczy, wspólna kolacja, rozmowy, zaiteresowanie czym partner się zajmował. Pieluchy, może być, ale chyba przez cały dzień pieluchy nie dominowały w życiu kobiety.

Gość gość
Halo halo a właśnie ja mam 3 miesięcznego niemowlaka i często uprawiam z mężem seks. Maly budzi się ok 2,3 razy w nocy i nie jest to problem. Idzie spać okolo 21 i śpi do okolo 2, różnie wiec czas na przytulaski , film i seks jest. Uprawialiśmy seks do konca ciąży i zaczęliśmy po pologu i wszystko wrocilo do normy, na szczęście nie mam blokady choc poród miałam ciężki. Uważam ze seks w związku i małżeństwie jest potrzebny....musimy sie pociągać i może wiele kobiet mnie skrytykuje ale nasze relacje sa na pierwszym miejscu i syna kocham najbardziej na świecie! Uważam ze seks to sprawa indywidualna i niech każdy zyje wg siebie .... mam koleżankę która z mężem nie uprawiala seksu od poczatku ciąży...a jej syn ma juz ponad rok....

Gość gość
gość dziś Masz rację, takie też istnieją. To są kobiety w ogóle bez libida. Ja się zastanawiam, jak można dać się nabrać na udawany orgazm. Jak facet jest naiwny i myśli, że jest taki super ogier, a na kobiecych reakcjach się nie zna i nie chce poznać, to potem ma za swoje.

Gość gość
Ale wam zazdroszcze tego seksu;( Ja jestem sama od 10 lat i od tego czasu nic ech

Gość gość
U nas tez jest super. Seks i przytulaski prawie codziennie. wiadomo wypadki losowe zdarzają sie jak choroba okres czy tez późno przychodzimy z imprezy jakiś urodzin czy innych swiat. Weekend bywa dwa razy dziennie.uwielbiam poranny seks czasem bywa najlepszy. A i mamy dwoje dzieci i jestesmy,15 lat po ślubie

Gość gość
To ja, gość dziś Pozwalać mężowi na seks? Bez jaj!!! Jesteśmy 12 lat po ślubie, a wcześniej też zażywaliśmy tej przyjemności i nic się nie zmieniło, nadal częste są nasze stosunki, bywa, że i 2-3 razy dziennie, ale czasami i vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv 2 dzieci mamy, 9 i 6 lat, nie pisałam o tym, nie wydawało mi się istotne.

Gość gość
U nas nniej, bardzo nieregularnie... bywa tydzień i więcej bez seksu a czasami kilka razy w nocy, ale to już incydentalnie. Przeważnie tydzień przerwy i później ze 2-3 noce po 2 razy. Moj mąż lubi w nocy, dość wcześnie się kładzie, bywa że zanim dojde do łóżka to śpi a jak się przespi to o 2-3-4 zaczyna się. I wtedy rzeczywiście dobre słowo pozwalam, tylko jak nie pozwole to mnie męczy, spać nie da a ostatnio mocniej naciska i wręcz wymusza.

Gość gość
Zastanawiam sie jak wygląda sex kiedy kobieta mężowi "pozwala". On robi swoje a ona leży jak kłoda? I takiemu facetowi po tylu latach kiedy tak to wygląda to sie jeszcze w ogóle chce z taką męczennicą? Katastrofa. Jaka to przyjemność coś na kimś wymuszać ? bo dla mnie takie coś to jest wręcz upokarzające

Gość gość
Ja autorko pozwolilam mezowi przed poerwszym dzieckiem, pozniej w ciazy moze raz a po porodzie przez rok nie. Pozniej w kolejnym roku moze z 6 razy, przed kolejnym dzieckiem dwa, i po porodzie prawie rok nie. Dumna jestes ze mnie :-p

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? Suczka zrobi ful sex telefonik znajdziesz mnie na http://boginiesexu.pl/ u samej góry :).Ze mną możesz sobie pozwolić na naprawdę wszystko

Gość gość
Kto ma ochotę na wirtualny seks? Jestem troche niesmiala w realnym swiecie, ale nadrabiam to przez sex telefon w sprosnych opowiesciach, o ktorych jestes w stanie sobie tylko pomarzyc. Jestem Kasia, moja fotka jest tutaj: http://sexphone.pl/23.html Jezeli chcesz by zawladnal nami szalony seks przez telefon zadzwon do mnie juz teraz i posluchaj jak szeroko potrafie rozkladac swoje nogi i wypinac jedrny tyleczek.

Gość gość
Ja mam troje dzieci I zawsze czas na seks z moimi mężem! Kochamy się tak często i ile możemy i mamy ochotę, bywa że zachce nam się w dzień, to dzieci wyganiamy na dwór przed dom zaslaniamy rolety i jest seks w salonie albo gdzie mamy ochotę no a później poprawka z rozrywki wieczorem :D mam dzieci w wieku 16, 11 i 6 lat a teraz spodziewam się niemowlaka hahaha :D

Gość gość
jakoś średnio mi się chce wierzyć, że 16, 11 i 6latek ot tak bezproblemowo wyjdą sobie i na pewno nie wrócą przez godzinę czy dwie.

Gość gość
A ja myślałam, że jak ktoś chce seksu codziennie to że ma bardzo wysokie libido. Ja co prawda miewałam w swoim życiu że tam sie zdarzało i kilka razy dziennie ale były to przemijające fazy, bo tak 365 dni w roku to bym nie mogła tak po kilka razy dziennie. Chyba bym sie skończyła. U mnie nie ma żadnej regularności ani logiki. Potrafie np. cały tydzień o tym nie myśleć albo kilka tygodni, a potrafię często, ale żeby tak regularnie 365 dni w roku po iles tam razy dziennie ? Jakoś mi trudno to sobie wyobrazić tak technicznie. Przecież to by dezorganizowało życie. No chyba że to jakieś naprawde szybkie numerki.