Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci obrażają kobiety o wyzywającym wyglądzie?

Polecane posty

Gość gość
Przeczysz sama sobie, durna autorko. Jeśli obrażają takie kobiety to znaczy, że się nimi nie jarają.

Gość gość
Oni wlasnie lubia takie wyglądające wyzywająco i z wyzywającym zachowaniem, wchodzą takim laskom w doopkę bez nawilżacza :D Natomiast kręcą noskiem widząc normalnie ubrana, skromna kobietę lub taka , która nie moze sie wyzywająco ubierać ze względu na prace itp.

Gość gość
Takimi kobietami jarają się głównie faceci prymitywni, często z nizin społecznych. Facet na poziomie będzie szukał kobiety na poziomie, a nie wyglądającej jakby pracowała w burdelu.

Gość gość
tak sobie wmawiam. Przecież dobre obycie w jakiś sposób wyłącza podniecenie i tylko kobiety w garsonkach mogą ich interesować gość dziś - durny jesteś ty, ja tylko stwierdzam, że istnieje taka hipokryzja. I co jest smutne

Gość gość
16:17 Hmmm luksusowe prostytutki nie chodzą w białych kozaczkach.

Gość gość
nikt nie mówił o białych kozakach :P

Gość gość
[16 2] rozlał piwo

Gość gość
16:17 Ci na pozimie tez wola sukowate blachary z wyzywającym wygladem Jak kobieta jest normalna / nieksiezniczkuje itp. to ma -100 do atrakcyjności Do sexu tylko wredne szmaty , normalne do czegoś poważnego , ale tych normalnych sie nie szanuje przez właśnie brak tego emanowania sexem

Gość gość
Tą rzekomą hipokryzję sobie uroiłaś, yhym, akurat CI SAMI którzy je wyzywają się nimi jarają :D Poza tym jest jeszcze coś takiego jak poczucie smaku czy klasa, i nawet jeśli lubią wyuzdany ubiór w łóżku to nie znaczy, że na co dzień uważają taki strój za odpowiedni (i że każdy rodzaj takiego ubioru im się spodoba, uwierz, ze są stroje, które nawet faceci uważają za tandetne), no ale co taka wieśniaczka może wiedzieć o wyczuciu smaku.

Gość gość
idąc tokiem myślenia autorki to kobiety powinny ślinić się na widok wykoksowanego, przystojnego seby w dresie z fajną klatą, tylko że czasem z określonym wyglądem często idą w parze pewne cechy i chyba tego nie wzięła pod uwagę

Gość gość
własnie o to chodzi, że to są CI SAMI. Bo facet z klasą po prostu nie będzie komentował, a obelgi lecą zwykle od takich panów w typie seby w dresie :)

Gość gość
i powiedz mi co taka lala wyzywająca innych od wieśniaczek może wiedzieć o klasie? tyle wiesz ile sobie w 50 twarzach greya przeczytałaś :)

Gość gość
CI SAMI - bo siedzisz za ich ramieniem i widzisz co robią :D Facet z klasą ma prawo się wypowiedzieć na ten temat, a w internetach, zwłaszcza będąc anonimowym, większość ludzi jest do bólu szczera. I jestem facetem, więc powieści dla bab, mnie nie jarają.

Gość gość
ja wiem, że ciężko ci w to uwierzyc, ale są ludzie którzy naprawdę nie mają potrzeby bycia "do bólu szczerymi". Zeby kogoś obrażać trzeba odczuwac względem tej osoby dośc silne, negatywne emocje. I powiedz mi dlaczego człowiek z klasą miałby mieć takie odczucia względem babeczki z krótkiej sukience? Zna ją? Zrobiła mu coś?

Gość gość
Pytanie z serii - a dlaczego ludzie się obrażają w necie? :D Każdy każdego obraża, jak tylko mu coś nie pasuje. I nie rżnij takiej świętej, bo ty zapewne nie raz obraziłaś pewne osoby lub grupy społeczne jako anonimka.

Gość gość
Wiesniaczke widzisz w lustrze :D każdy kto się przechwala jakiej to klasy nie ma, właśnie jej nie ma osoby z klasą nie muszą się przechwalac "klasa" , one te klasę pokazują

Gość gość
Nie zrozumialaś tamtego postu, a próbujesz zabłysnąć. Intelektem to ty nie grzeszysz, przykro mi.

Gość gość
no to panna wyzywająca od wieśniaczek klasę pokazała. a co do zgrywania świętej - a wiesz, że nigdy nie obraziłam żadnej grupy ani nie byłam nieprzyjemna dla osób które same nie pokazywały chamstwa?

Gość gość
Yhym, a świstak siedzi... ;)

Gość gość
Mogę zwrócić uwagę, że są tutaj dwie panie która jadą po sobie najwzajem myśląc, że rozmawiają z autorką?

Gość gość
17.36 - naprawdę, nie każdy jest taki, że musi obrażać innych bez powodu.

Gość gość
Acz 90% to robi. Wystarczy poczytać kafe czy inne podobne fora. Anonimowe komentarze (zwłaszcza w dyskusjach poglądowych) rzadko kiedy są pełne kultury czy grzeczności.

Gość gość
bo wiekszość ludzi nie ma klasy własnie, są wulgarni, zakompleksieni, wredni...